Poate ca mamei tale ii e frica de singuratate.Trebuie sa ii explici ca nu trebuie sa stea cu el doar din aceasta frica sau pentru mila. Spune-i ca esti prietena ei.Doar daca il iubeste cu adevarat trebuie sa ii mai dea o sansa. Spune-i ca nu merita sa isi traiasca viata pe cineva pe care nu il iubeste, asa nu isi va reface viata niciodata pentru a fi fericita.Trebuie sa isi dea seama despre ce face el si ce vrea cu adevarat, sa fie inteligenta, nu sa fie orbita de iubire(daca il iubeste) sau de mila.
Daca mama ta il va accepta iar acel tip face probleme, si poate o inseala din nou pe mama ta, nu ai ce face. Cel mai rau ar fi sa te certi cu ea.Nu te ambala! Las-o pe ea sa isi dea seama de tot. Ea va regreta mai tarziu. Tu avertizeaz-o si cauta dovezi impotriva lui daca face ceva dar in acest timp poarta-te frumos cu amandoi. Oricum tu acum esti mare, ai 16 ani si esti mai matura si nu te va afecta atat de tare ce se va intampla (in caz ca va fi ceva rau). Tu poate ai un iubit, stai mai mult cu prietenii, iti creezi carierea, viitorul etc.Esti destul de ocupata dar nu o neglija pe mama ta.
Orice decizie va lua mama ta, trebuie sa o respecti, sa nu pari ca esti impotriva altfel va crede ca minti tu.
Daca tipul e ok, si o iubeste cu adevarat pe mama ta, problema rezolvata.Bravo!
Sper ca mama ta sa fie fericita dar si tu!
Succes!
XoXo!
Vorbeste cu mama ta la modul cel mai serios si explica-i ca, in casa voastra ea e mama si tu fiica. Deci cea care trebuie sa fie cu capul pe umeri este EA nu TU.
Din proprie experienta as incerca sa-i explic ca ar fi ok sa recurga la " casatoria" asta dupa ce pleci tu spre alte orase din motive de facultate, cand te muti cu prieten etc. Eu inca ii reprosez mamei ca mi-a adus un strain in casa pe care nici azi nu-l vad ca pe un tata, dupa 12 ani.
PS : Propuneºi mamei tale niste sedinte de consiliere psihologica. Ii lipseste stabilitatea emotionala.
Decizia o va lua oricum mama ta... tu nu ai nicio putere
Insa poti sa ii spui ca nu e bine sa stea cu cineva de mila
Pai sincera sa fiu... nici eu n-as avea incredere in relatia asta in locul tau...
A insela persoana iubita e ceva foarte grav...
Trebuie sa ii spui mamei tale ce gandesti si toate temerile tale. Astfel o sa vezi ce parere are si ea si o sa va intelegi mai bine una pe alta...
Si dupa aceea totul vine de la sine
Byye!
Nu prea ai ce face; probabil ca mama ta de frica singuratatii o sa-i mai inghita si altele.Incearca sa-i deschizi ochii acum cat este singura(el fiind in spital). S-ar putea cand se duce la el la spital sa se intalneasca si cu cealalta fara sa stie; fi un pic politista n-ai idee cate stiu asistentele. Sper totusi sa nu am dreptate, spre binele mamei tale!
Daca a inselat-o nu e bine. si 10 certuri in 2 ani... iar nu e bine. explica-i mamei tale ca tu ai crescut dar nu o vei lasa singura. explica-i ca esti de acord sa-si refaca viata atata timp cat partenerul ei o merita. ca s-a chinuit singura sa creasca un copil si acum sa vina unul sa o necajeasca nu e bine. zilele nu intra in sac. sa caute un barbat care sa o merite si sa o faca fericita. ca arenevoie de liniste si fericire, nu de certuri.
Ca s-au certat de 10 ori in 2 ani, asta stii tu. de altfel certurile sunt inerente intr-o convietuire. dar daca a inselat-o... o va mai face. acum este in spital si gasesc ca este normal sa incerce s-o recastige prin orice mijloace. nu-i atat de usor sa faci fata plictiselii si mai ales, nevoilor. stim cu totii cat te costa supravietuirea acolo. in ce priveste iubirea... e un subiect destul de delicat. oricum, impresia mea este ca el simte pentru ea o iubire destul de interesata. hm. da Doamne sa nu fie ca mine.
Iti dau dreptate.Omul e nestatornic, egoist, profitor si nu o iubeste pe mama ta, e clar. Spune-i mamei tale ca nu esti de acord cu el si de ce, fa-o sa-l vada asa cum e in realitate, du-i argumente.Chiar indragostita fiind ar trebui sa inteleaga ca omul nu e potrivit. Poate o sa-ti fie greu sa o convingi dar sfatul meu e sa insisti pentru ca relatia asta te implica si pe tine in cateva privinte deloc neglijabile.Va doresc numai bine!
Off...esti doar un copil...ma regasesc in situatia ta.si eu am crescut fara tata, mama i-a tinut locul excelent.mama mea nu si-a refacut viata pana in momentul in care m-am casatorit, atunci singuratatea a devenit apasatoare si a inceput o relatie cu un barbat care i-a adus doar nefericire.nu mi-e rusine sa spun ca a batut-o de nenumarate ori, a vrut sa o omoare, a fost intretinut de mama mea, el nu a lucrat, a profitat de ea... ce sa iti mai spun? a dus o viata ingrozitoare cu el si m-a chinuit si pe mine.am ajuns sa nu mai vorbesc cu mama din cauza lui, intr-un an ne-am vazut de 2 ori. Vreau sa te incurajez si sa iti spun sa ai mare incredere in D-zeu, crede-ma, va veni vremea cand va realiza ca nu este bine ceea ce face.este adevarat ca frica de singuratate te aduce in fata compromisurilor nelimitate, dar nu iti pierde speranta.incearca sa ii fii alaturi(daca poti), va veni si vremea cand se va destepta! mama mea a facut-o dupa 5 ani de chin si maltratare, a fost nevoie de multa vointa si un barbat care sa o aprecieze si sa ii aminteasca ca are dreptul la fericire.acum este o femeie fericita si implinita. Spune-i mereu ce simti, nu te inchide in tine, cu timpul te va auzi si te va asculta.succes si fii tare!
Idem toti astia fataaaaaaa...deci eu cu u am mai vb si u tinete de vorba mea "PROFITA CAT MAI POTI" din toate pct de vedere in schimb priveste partea buna are cine sa te duca la iasi ... fata treci u si peste asta in schimb la cum reactioneaza liviu si u cu siguranta mama ta va va alege pe voi...asa ca fata mai suna-ma mai discutam...nu fi blonda si vb cu maicata mai minte si u (ca suntem blonde ce dumnezeu)hai fata te pup CIAO (vb cristinei) fai fata pa-pa :*