Din cate stiu eu copii nu tin doliu!
Si mie mi-a murit unchiul dar eu nu am tinut doliu.:*
Nu ai voie sa asculti muzica, sa dansezi etc. 6 saptamani.
Incearca sa te distrezi totusi. Vorbeste cu lumea, glumeste, razi si vei vedea ca seara va trece foate repede si te vei distra.
Sper ca te-a ajutat. Succes! funda? :*
Pai sa-ti spun o chestie : faptul ca nu ai voie sa dansezi in timp ce esti in doliu este un lucru nascocit de babe...eu zic ca ai voie sa dansezi, nu'i nici o problema
Woodenpints,decat sa raspunzi in felul asta mai bine taceai.
am inteles ca trebuie sa arunc bani ca sa pot dansa
Condoleante pentru unchiul tau. Doliul il tii cum simti tu, se tot zice ca un an nu ai voie sa dansezi, ca pana la a nu stiu cata pomana nu ai voie sa asculti muzica, etc, eu zic ca atata timp cat tu tin macar doliu, intr-un fel sau altul, e suficient, vezi tu ce faci Distractie placuta la nunta!
Viata merge mai departe. Asta este. Iti relatez un fapt concret, la care am fost martor. Acum cativa ani am fost la o nunta, unde cu 2 zile inainte de nunta murise tatal mirelui. Nunta a decurs normal, cu muzica, dans, distractie de bun simt din partea tuturor. A fost o nunta foarte reusita. Ii purtam in inima pe cei care s-au dus si nici o actiune a noastra nu ii aduce inapoi. In toate insa va trebui sa ne comportam cu responsabilitate si respect. Chiar si in distractii.