Buna, Daniel,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Ceva imi spune ca asta nu e toata povestea. De ce s-ar incurca parintii tai in treburile tale daca tu deja te-ai asigurat cu o bursa si sprijinul unei fundatii (nu stiu exact cum ai obtinut astea, dar nu cred ca ai motive sa minti pe internet)? Pana la urma urmei, decizia iti apartine tie. Ca cineva acum aflat in strainate (Esbjerg) pot sa-ti spun ca nu sunt toate lapte si miere. Foarte multi nativi urasc imigrantii (mai ales pe cei din tari sarace cum ar fi Romania) si iti va fi greu sa-ti gasesti de lucru fara experienta in prealabil (vor prefera oricand un nativ fara experienta fata de un imigrant fara experienta). Daca eu as fi in locul tau, m-as duce sa lucrez la supermarket vara asta, m-as duce sa fac medicina la toamna, mi-as da rezidentiatul si as lucra vreun an sau doi in sistem (iti va fi usor sa-ti gasesti ceva ca nu sunt suficienti medici in nici un spital romanesc) si apoi as pleca. Orice ai alege, iti va fi greu. Invatamantul universitar e scump cu draci si ineficient.
De ce spui ca nu este asta toata povestea? cu ce crezi ca a gresit sa fie controlat asa? Faptul ca a obtinut studii gratis nu inseamna ca aduce bani in casa. Salarul de la supermarket il papa maicasa
Stresul asta cauzat de parinti poate provoca probleme. cunosc eu cazuri destul de multe