| didisor6619 a întrebat:

Peste doua saptamani este ziua iubitului meu si nu prea stiu ce sa ii iau. M-am gandit sa inramez o fotografie cu noi doi si sa ii iau un tricou dar asta ar fi varianta B. Vreau sa ii fac un cadou cat mai original posibil numai ca nu prea am idei. va rog sa ma ajutati

Răspuns Câştigător
| Marius_5815 a răspuns:

Eu zic ca ar trebui sa afli cam ce-i lipseste, ce iar place, fara sa-si dea seama ce vrei trage-l de limba, sau ma rog ar trebui sa stii tu ce iar place. La unii le-ar place un ceas, altii un portofel, depinde...succes:*

4 răspunsuri:
| withoutmoney a răspuns:

Mai bine un tricou cu voi 2! sau il chemi la tine, te imbraci in politista, apoi va dati ochelarii jos si va f...tzi ca chiorii! Doar ca o idee.Cauta pe net cadouri personalizate nu ii fa cadoul care ai zis tu ca e mai mult pentru fete.Gandeste-te la ceva ce va leaga (un film, un loc anume, o melodie etc) ar conta mult pentru el! Bafta!

| didisor6619 explică:

Un tricou cu noi doi? m-am gandit la asta dar sa fim serios.ar fi cam penibil pentru un tip sa poarte un tricou cu el si prietena lui... oricum. mersi mult pentru sfat

| withoutmoney a răspuns:

Normal ca nu trebuie sa il poarte dar nu o sa il arunce sigur chiar si dupa desp si un tricou e greu de pierduttongue(era un exemplu)Cu placeretongue

| Zenithf a răspuns:

Un lucru de care ar avea nevoie, ceva ce i-ar fi de folos, tu il cunosti mai bine si atunci tie iti este cel mai usor ca sa gasesti ce cadou sa-i faci.
De exemplu: poate este pasionat de auto (cam toti suntemhee hee) si ii place sa mestereasca la masina, poate ii lipseste un set de chei tubulare sau alte unelte pentru masina?
sau, poate este pasionat de drumetii montane si sacul lui de dormit ii mai vechi si mai peticit?