| doctorita a întrebat:

Buna poate o sa va faceti timp sa imi raspunde_ti la urmatoarea intrebare ...am o relatie de aproape un an si nu ma inteleg cu mama lui, am vrut sa il parasesc si a zis ca n este de acord ca se vor schimba lucrurile dar nu sau schimbat ea este foarte geloasa si se baga in toate mai ales intre noi, eu vreau sa ne mutam noi doi elnu vrea si inveteaza pretexte si ea nu este de acord ca el sa stea singur cu mine am vorbit cu el din toate punctele de vedere sunt studenta la psihologie si acum numai nuncesc dar inainte munceam si nu am posibilitatea sa ma mut singura ca nu am partea financiara ce sa fac cum sa il fac sa renunte la masa si nu in ultimul rand noi stam in italia si stam in aceiasi casa
deci nu avem camere separete
ast un raspuns
alternative
multumes

10 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Studenta si scrii atat de rau?
Mama-sa nu are nici o vina, un barbat decis care isi doreste o relatie adevarata nu lasa astfel de probleme la voia intamplarii!

| ignore a răspuns:

Cred ca mama lui are o parere proasta despre tine incearca sa o faci sa o schimbe ajut-o prin casa fi de acord cu ea SAU vorbiti toti 3 si intreab-o de fata cu fiul ce are cu tine si sa va lase sa va traiti viata spune-i ca tuh nu vrei sa ii furi baiatul

| Adry05 a răspuns:

Buna!
Nu este bine sa-l obligi. Daca el nu se simte inca pregatit sa se mute doar cu tine, trebuie sa-l intelegi si sa fii rabdatoare cu el. Daca il vei tot stresa asa, pana la uma il vei pierde. MAi bine asteapta, lasa timpul sa curga, si vei vedea ce vei mai face apoi.
Succes!

| doctorita explică:

Imi pare rau daca pe uni i_au deranjat greselile mele ortografice dar asta mai putin ma intereseaza acum. poate nu m_am facut inteleasa, eu o ajut si mai corect zis doar eu fac
curanetie gatesc spal calc absolut totul. i_am aratat ca ma pot duce si ma munca si la facultate si in casa nu lipsea nimic niciodata mancare curatenie etc., deci ea stie ca sunt o fata buna si nu are o impresie rea despre mine pur si simplu este foarte geloasa si ea vrea sa detina controlul pentru ca este singura si nu are pe nimeni este despartita de socrul meu ...cat tine de a juca teatru nu merge nu sunt genul sa fac acest lucru si apropo ea este foarte geloasa pe oricine daca vine vorba de baiatul ei.Va multumesc.

| express11 a răspuns:

Daca esti la facultate si nu stii sa scrii...eu te-as lasa! scrie romaneste!

| Natii?iAtt a răspuns:

Mai intai puneti intrebarea: "Il iubesc cu adevarat?". Daca da, atunci trebuie sa induri orice lucru pentru a ramane cu el, dar daca nu, atunci spune-i ca nu mai poti rezista si ca trebuie sa aleaga intre tine si mama lui. Vezi ce zice. Daca e decis sa stea cu "mamica", lasa-l pe "puiul mamii" si sigur vei gasi pe cineva care sa-si doreasca cu adevarat sa fie cu tine! Daca spune ca e mai bine sa stea cu tine, puteti sa va imprumutati cu bani de la un prieten sau sa va mutati la un prieten.

| tecurex a răspuns:

Ma express11 fata asta are nev de ajutor daca nu o poti ajuta atunci nu mai daga comm-uri daste slinoase si vezi-ti da viata ta aia naspa

| Davox a răspuns:

Doamne, aici nu este nicio legatura cu el ci cu mama lui, de la ea vine problema inseamna ca acolo trebuie sa prestezi; demonstreazai ca esti o nora de incredere si potrivita pentru fiul ei. Daca ii demonstrezi ca : " da ea e aia potrivita! " inseamna ca ai reusit tot ce iti propuneai; daca nu merge cu discutia cu maicasa incearca sa exploatezi radacinilie teatrului; vei avea nevoie de cateva lacrimi si vorbe care sa o lase masca pe mama lui; daca el este de fata cu atat mai bine; va vedea cat '' suferi '' tu si in acele momente daca maicasa zice :" nu esti fata potrivita " te ridici frumos de la masa si pleci si ii zici lui : " am terminat-o " si vei vedea ca el va zice : " stai; vin cu tine " happy 93% sanse sa functioneze; daca nu functioneaza inseamna ca prietenul tau este un pampalau care nu e in stare sa i se opuna mamei sale la o varsta majora. happy!

| vladish555 a răspuns:

Astia sunt barbati dinaia care ajung la 40 de ani si tot le e frica de masa subconstient...Va fi greu pentru tine daca vei avea o relatie de casnicie cu el... daca tot esti pshilog fai ceva s-o lase pe masa aia ca soacrele astea sunt rele

| Alex97_3376 a răspuns:

Ii spui sa aleag pe cine doreste mai mult : pe tine sau pe mama lui?