Sunt foarte multe
sunt triste!
mie asta imi place mult...
http://www.youtube.com/watch?v=fuo3bv8bfLw
Sa te bucuri de fetita ta!
M-am uitat la tot.pana in ultima secunda... e super si m-a impresionat mult. m-a intristat ft tare
Da un mesaj foarte trist, insa cu siguranta cele care recurg la acest gest o fac pentru ca sunt constiente de faptul ca nu pot oferi micutului/ei din pantec dragostea de care are nevoie pentru a creste frumos si intelept.
Eu nu sunt in masura sa judec pe nimeni, deoarece NU SUNT DUMNEZEU. Numai el stie motivele care au constrans femeile sa recurga la acest gest extrem.
Nu as putea sa judec deoarece ar insemna sa ma judec si pe mine, deoarece si eu am recurs la acest mijloc intr-un moment al vietii mele, ar insemna sa imi judec mama care si ea cu siguranta a facut acest gest.
Sunt constienta de pacatul facut, insa ma caiesc enorm si Dumnezeu stie acest lucru, fapt pentru care in urma celei de-a doua sarcina s-a nascut printesa mea.
In mod cert nu as mai recurge la acest gest pentru nimic in lume. Iti multumesc pentru ca mi-ai adus aminte cea inseamna sa traiesti emotiile celor 9 luni pe care printesa mea le-a petrecut in pancetul meu.
Multa sanatate si sarbatori fericite!
Ma gandesc. am o fetita. o comoara. un ingeras.si eu eram mica. aveam 17 ani jumate cand am ramas insarccinata.nu stiam cum sa cresc un copil... dar datoria de "mama" nu se invata.se traieste...nici eu nu eram bogata.nu aveam nici macar casa mea. dar nu m-am gandit nici macar o sec sa renunt la puiutu meu. si nici acum nu sunt bogata.nu am inca casa mea personala.nu am o avere de bani. dar am o comoara. fetita mea. ea este toata fericirea mea, ea imi umple sufletul de dragoste si caldura nu as putea sa renunt la ea niciodata.cum or putea? cum le lasa inima? de ce nu au toate aceste femei sufletul meu? asa ingerasii nevinovati nu ar mai suferii, nu ar mai fi lipsiti de minunatiile lumii, de bucuria de a sta in brate la mami PACAT!
@adriana_sw33ty - oricat de mult as fi eu impotriva ta, aici pot spune ca mi-au placut la nebunie vorbele tale care-s pretioase si respect punctul tau de vedere. Sper sa ajunga o fata frumoasa si luminoasa pe interior ce-o sa-si pretuiasca mama si-o sa urmeze caile bune in viata. Sunteti niste luptatoare amandoua, succes.
Sincer te ADMIR pentru asta... esti un exemplu pentru tinerele care fac asa ceva... am vazut un film despre o fetita de 17 ani, care a ramas insarcinata si iubitul o parasise si ea nu vroia sa isi paraseasca puiutul din burtica.
Bravo tie!
pau2009 întreabă:
Alexandragabriela93 întreabă: