Da, daca ai avut contact sexual neprotejat. In a opta zi de intarziere poti face un test din prima urina de dimineata
DA! Dacă ai făcut sex neprotejat! Ai avut bafta să fii în perioada fertilă, poţi deveni în 2013 mămicuţă!
Buna! Numai daca ai facut sex neprotejat. Pot fi si dereglari hormonale care sa cauzeze intarzierea! Numai bine!
Daca nu ai facut sex nu poti fii insarcinata, dar daca da si a fost fara prezervativ atunci parintii tai or sa aiba un nepotel! sau poate ai o problema si ar trebui sa mergi la medic! Craciun Fericit!
Daca nu ai intretinut nici o relatie sexuala cu un baiat atunci nu poti ramane insarcinata.
Discutie la doctorul ginecolog:
- Doamna am o veste buna.
- Domnisoara va rog.
- Domnisoara am o veste proasta...
Daca poti sa razi la gluma asta nu esti.
Peste 90% din sarcini sunt neplanificate si cam tot atatea casatorii care se termina cu divortz sunt din cauza lor.
Cu cat te-ai speriat mai tare cu atat o sa ai mai multa grija (vreo doua luni) dupa care istoria se repeta. Welcome to normal world!
Daa iti intarzie ciclul chair daca ai facut sex neprotejat e ceva normal crede-ma, cam prin aceeasi situatie am trecut si eu cu prietena mea, ne gandeam ca vom ajunge parinti ))))) dar nu, fa un test de sarcina simplu si eficient!