Da,vorbeste cu ea. Comunicarea este cea mai buna solutie. Spune-i ca i observat cum s-a comportat in ultima vreme si ca s-a racit relatia voastra si sa incercati sa rezolvati.
Daca vrei sa rezolvi ceva atunci trebuie sa vorbest neaparat cu ea si sa-i spui ce te deranjeaza, sa o intrebi de ce te ignora, tot ce te deranjeaza la ea, trebuie sa stie ca sa gasiti o cale de rezolvare.
Scuze ca iti spun, dar sora ta e perversa. Iar tu nu trebuie sa ai incredere in ea. Trebuie doar sa ai incredere in iubitul tau si mai ales, incredere in tine. Daca as fi in locul tau, as rezolva totul prin comunicare.Ca asa e civilizat. In primul rand as analiza bine situatia. Ai spus ca voi doua sunteti foarte diferite. Iar daca iubitul tau te iubeste cu adevarat, pe ea nici nu trebuie sa o observe. Mergi la el si spune-i ce simti. Spune-i tot, fara retineri. Dupa ce lamuresti totul cu el, mergi si la sora ta. Spune-i ca ti se pare ca ea ii face avansuri iubitului tau, iar tie nu iti place asta. Fa-o sa te respecte si sa iti respecte relatia. Ai incredere in tine si totul se va rezolva. Bafta!
Trebuie sa-i spui ca te doare cu-m se comporta in momentul de fata si sa-i aduci aminte de vremurile bune si ca ai vrea sa fie ca atunci succes
Sora ta este invidioasa pe relatia ta, poate si pe tine.Asa cum tu o vezi pe ea fiind o persoana frumoasa poate ca si ea vede la tine ceva ce nu are ea. Poate ca acest lucru este relatia serioasa pe care o ai cu iubitul tau. Ce as face eu in situatia ta? As purta o discutie cu iubitul meu despre ceea ce ma framanta, despre comportamentul surorii mele.As lua cu el o decizie in privinta a ce avem de facut. Dar nu m-as complica sa vorbesc cu ea. Iubitul meu e cel mai important. Daca sora mea se comporta ca un om de nimic as ignora-o si mi-as trai povestea de dragoste cu iubitul meu.Indiferenta doare cel mai tare. Ignorand-o amandoi ii aratati ca voua nu va este teama de ea sau ca ar putea avea o sansa in a va strica relatia. O perioada nu o baga in seama.Te va durea acest lucru daca tii la ea, dar eu cred ca e singura solutie. Vorbind cu ea va crede ca esti slaba si ca ti-e frica ca are o sansa sa-ti fure iubitul. Poarta-te ca si cum nu ar exista. Stai cu iubitul tau, purtati-va ca si inainte si totul va fi bine.
Succes!
Da,probleme astea apar in general.Rivalitatea astea intre surori. Daca tu zici ca iubitul tau arata bine si sora-ta vrea sa ti-l ia atunci cred ca ar fi cel mai indicat sa ii spui ca este iubitul tau si ca ea n-ar trebui sa se bage intre voi(s-a racit de tine pentru ca e invidioasa ca tu ai ceva ce ea nu are). Spune-i ca sunteti surori si ca trebuie sa fiti prietene, nu dusmance.Va ajutati cum puteti dar nu sa interveniti una in viata alteia
Fiecare cu viata ei.
Incearca sa o lamuresti bine in privinta asta, si aia grija sa tii de prietenul tau, dar vorbeste si cu el despre lucrul asta, spune-i sa nu fie foarte dragut cu sora-ta pentru ca poate sa puna mana pe el.Arata-i surorii tale ca si tu ai demnitatea ta si teritoriul tau care este doar al tau
Numai bine!
Eh,eu in locu tau daca eram fta desteapta,il puneam pe 'gagicu meu' sa eu dea la cioc " si gata
Fi fata desteapta, pune-l pe iubitu tau sa incerce sa eu dea la cioc, sa se saturedaca numai asta vrea dar na, pe scurt daca vrei sa te razbuni asa faci, daca esti fata cu demnitate lasa-o incet incet.
Ca sora ta va face orice sa te raneasca daca a incercat asta acum