| eusicumine98 a întrebat:

BUna. Povestea mea e mai lunga dar sper sa o cititi pentru ca dau funda. Deci, mie imi place de un baiat din scoala de la mine cu un an mai mare ca mine. Si suntem in aceeasi trupa de dans a scolii dar nici nu vorbim, si am o prietena foarte buna in clasa cu el. El ma stie doar ca fata din clasa aceea, dar ca si idee stie cine sunt. Acum ceva timp, aprox o luna si ceva a aflat de la nu stiu cine ca il plac dar nu a zis nimic, adica eu cica nici nu ar fi trebuit sa stiu ca el stie. Prietena mea mai vorbeste cu el dar diverse, de putine ori vb cu el despre mine dar in ultima vreme nu stiu, parca am innebunit si ma gandesc prea mult la el. SI i-am lasat un mesaj in care i-am spus ca il plac , adica ca vreau sa stie asta de la mine , nu de la altii. Si dupa 3 zile tot nu mi-a raspuns. Acum 2 zile am aflat de la prietena mea ca el a intrebat'o din senin, dupa zisele ei, daca mai stie ceva de mine sau daca a mai vb cu mine sau daca mai are "informatii" de la mine, sau ceva de genu, nu stiu cum s-a exprimat dar ideea este ca oarecum a intrebat de mine si ea i-a spus ca nu si cu ocazia asta a intrebat si de mesaj si el a zis ca nu l-a primit. Aseara am incercat sa vorbesc cu el dar eu am intrat de pe telefon pe internet si posibil ca el sa fi iesit inainte sa se trimita mesaju . Eu nu stiu ce sa fac si ce sa cred, adica faptul ca a intrebat'o pe prietena mea de mine nu cred ca reprezinta ceva cine stie ce la care sa ma gandesc ,nu? Si acum, prietena mea imi zice sa ii mai trimit o data mesajul ca asa oricum l-am trimis pe degeaba daca nu l-a citit doar ca eu nu prea vreau, adica daca l-a primit si nu vrea sa zica si dupa poate ca o crede ca sunt prea insistenta. Vreau si punctul vostru de vedere va rog.
Multumesc foarte mult de sfat si ca ati avut rabdare cu mine. :X

10 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Ai grija ca nu cumva prietena ta sa fi inventat discutia cu el despre tine. Daca el ar fi aflat ca il placi, ar fi dat unele semne, de indiferenta sau de simpatie.Mesajul nu-si are rostul.Incearca sa vorbesti cu el pe teme neutre, scolare si iti vei da seama daca il interesezi.

| NutellaIsMyDrug a răspuns:

Buna!
Eu cred ca te place, dar acum nu este hotarat ce sa faca.Nu stiu cat ghinion ai putut sa ai si tu incat el sa nu primeasca mesajul.Dar sigur o sa iasa ceva, nu iti garantez dar pari o tipa de treaba si gata sa ceri sfatul oricui care crezi ca te poate ajuta.Si este un lucru foarte dragut ca a intrebat de tine, inseamna ca este un tip de treaba cu care ai ce discuta si care te va pretui daca te va avea.

| AnemonaP a răspuns:

Deci el este curios in legatura cu tine si vrea sa afle mai multe informatii pentru a te cunoaste mai bine,de asta vorbeste cu prietena ta,poate te place sau poate te-ar placea cunoscandu-te,trebuie sa ii trimiti mesajul,sa ai incredere in tine, tirmite-i mesajul fara nicio remuscare, dupa mine te place si incearca sa afle mai multe despre tine happy. succes

| coco514 a răspuns:

Buna Zameeesteee faptul ca el nu a citit mesajul sau nu la primit nu e cv f relevant faptul ca a intrebat de tine ma face sa cred ca a primit mesajul nu stiu cati ani ai u dar iti pot spune ca daca vrei sa cuceresti un baiat trebuie doar sa vb cu el 2-3 zile si sa va intelegeti bine si dupa acele 2-3 zile raceste relatia usor va incepe el sa te caute si va deveni interesat de tine fal curios sa te cunoasca nu arunca cartile pe fata si cel mai important nu te atasa repede de el pentru ca se poate sa suferii incearca sa afli pe unde sta plimbate cu o prietena cu rolele pe la el prin zona fal sa te vada des dar nu arunca tot pe fata pentru ca te va respinge

| ColorBubbles a răspuns:

Eu cred ca te place. daca nu te-ar fi placut ti-ar fi spus sa il lesi in pace ca nu e interesant. vrea sa stie mai multe despre tine si tu trebuie sa-i dai ocazia.lasa-l sa se convinga ca te place.si NU DISPERA! succes!

| Heather_Sioux_Lindsay_1997 a răspuns:

Pai daca a intrebat de tine,rezulta ca tu insemni ceva pentru el,ca ai o oarecare importanta pentru el.Cel mai bine ar fi sa vorbiti fata in fata, pentru ca daca nu te place ti-o poate zice direct.Iar daca te place sti sigur ca el ti-a zis-o, si nu altcinevawinking

| Diix a răspuns:

Parerea mea este ca ar trebui sa vorbesti fata-in-fata cu el. Asa ai afla si opinia lui. Poate chiar te place, dar ii este rusine sa recunoasca. Daca chiar a intebat de tine inseamna ca ai o importanta aparte pentru el. Succes! :X Stiu ca nu este prea usor sa vorbesti cu el direct, dar eu cred ca asa este cel mai bine. happy

| Donia7 a răspuns:

Daca sincer eu cred ca probabilitatea ca el sa te placa e de 50 la 50. Tu zici ca el stie ca il placi in acest caz ar fi trebuit sa fac un pas,dar exista si posibilitatea ca el sa fie timid.Dac a intrebat de tine nu inseamna numai decit ca te place si nu stiu ce interes are fata de tine, poate fi doar simpla curiozitate, Vezi si tu ce tip e stii sa nu fie de cel cu fite, fiindca in cazul asta anulam faza cu timiditatea.Cred ca mai bine ar fi ca prietena ta sa-l intrebe dac te place, asa ar fi cel mai simplu.Cel putin dac zice nu tu nu te vei simti asa rusinata ca in cazul in care ati spune in fata acest lucru.Alegerea ati apartine gindestet bine daca face sa te indragostesti de el si nu ati fa prea mari iluzii ca mai apoi mare poate fi si dezamagirea.Mult succes.

| genius82 a răspuns:

Pai cum ai zis si tu posibil sa fii prea insistenta. nimanui nu-i place insistenta. inchipuieti ca de tine se leaga un baiat care nu il cunosti bine sau poate ca nici nu il placi. asa-i ca o sa il ignori si o sa te enerveze? pai asa cred ca se simte si el. trebuie sa ai rabdare. si poate ca daca prietena ta vorbeste des cu el pai ar trebui odata sa va faca cunostinta. dar asa ca dintr-o intimplare. trebuie sa te comporti natural. sa zambesti des. chiar daca el te vede sau nu. sa faci lucruri care nu sunt legate de el. sa nu ii da-i atentsie asa mult, si poate o sa te caute el deja. mult succes

| xPovesteDeCartier a răspuns:

Spune-i asa: Auzi eu te plac ai aceleasi sentimente pentru mine? Daca spune da e ok! Daca nu tot ok este! Spune-i pe fata!