Cat de penal ce tiºa facut...
Eu i-as spune cateva in fata, ca sa nu creada ca esti proasta si accepti ca oamenii sa te calce in picioare.
Niciodata sa nu lasi pe nimeni sa te calce in picioare, oricine ar fi acea persoana!
Dupa ce le spui la fiecare in fata ce ai de zis, si cat mult dispret merita, continua-ti viata, dar ai grija in cine ai incredere si a 2ºa oara.
Mie nu mi sºa intamplat asa ceva... dar e una dintre cele mai mari temeri ale mele. Trebuie sa fie groaznic sa te tradeze 2 persoana de incredere in acelasi timp...
Cam ciudat, e prietena ta si te face sa te certi cu iubitul tau apoi iti spune ca il place, ce fel de "sora" e asta? Daca ai sa il vezi dupa ceva timp cu el ce ai sa faci? Ai mai putea sa o privesti in ochi si sa o consideri sora ta? Parerea mea e ca nu e cea mai buna prietena a ta daca a facut asa ceva, asteapta sa vezi daca se va baga cu el sau nu atunci afli cu adevarat ce fel de persoana e acesta fata.Numai bine si sper sa nu te dezamageasca.
Pai daca e fistul tau iubit, atunci nu mai conteaza. pentru ca e fostul. Daca se indragostea de actualul tau prieten, era altceva, nu era bine deloc. Dar tinand cont ca e fostul, atunci nu ar trebui sa fii asa suparata pe ea. Impacati-va, e un motiv absurd de cearta.
Pentru că te-ai despărţit de el, nu este doar vina prietenei. Dacă vă iubeaţi treceaţi peste tot. Ştiu că îl iubiţi amândouă. Discută cu prietena ta, rezolvă problema şi spune-i să nu mai fiţi niciuna cu el. Voi vă continuaţi prietenia, iar el, v-a avea o bună lecţie de viaţă
Si o sora iti poate infinge cutitul in spate, asa ca... e bine sa ai increderea cea mare doar in tine.
Las`o. prin asta a dovedit ce buna prietena iti era . Ori cat de mult l`ar fi placut ar fi putut sa stea pe fundul ei si sa taca si sa astepte pana va despartiti. In fine. nu stiu faci ce vrei Eu totusi cred ca daca ti asa buna prietena poti sa o ierti . Totusi nu uita un lucru : RAZBUNAREA NU DUCE NICAIERI! Adica nu incerca sa te razbuni pe ea pentru ca nu ajungi nicaieri
Noh nu stiu ce sa mai zic :*
Papa
Imi dai te rog o fundita ? Te rog te rog te rog [-o
Salut! ce sa zic... si mie imi place de fostul iubit al prietenei mele, si desi s-au despartit (si nu am avut nicio legatura cu asta), nu am curajul sa ii spun, si nu cred ca voi putea vreodata sa stau cu el, i f greu nu stiu sincer cum a putut si sa incerce sa va desparta, inseamna ca nu conteaza prietenia dintre voi pentru ea... cel mai bine ar fi sa o faci sa spuna adevarul, daca sunteti ca surorile ar trebui sa stii cum, succes!
Moama deci aceeash lucru mi s-a intamplat sh mie citeste intrrebarile mele si iti vei da seama. dar numai ca eu eram prietena care s-a indragostit. dar dupa multe discutii sh certuri sh iar discutii prietena mea ma iertat pentru ca tinea foarte mult la mne.bine ca baiatul respectiv s-a bagat cu mine in timp ce prietena mea numai statea cu el dar apoi eu m-am despartit de el:s sh totul a revenit la normal adiki prietena mea ma iertat. eu zic mai ales ca erati asa de apropiate sa o ierti sh sa ii mai dai o sansa ca crede-ma ca acum ii pare foarte raw cum imi parea sh mie sh asteapta iertarea tha...am trequt prin asta sh stiu ke insseamna kla prietena cea mai buna sa treaqa pe langa tine pe strada sh sa nu te bage in seama. iar daca se mai repeta bineinteles ca nu o vei mai ierta.plz sa-mi zki ke sa intalplat ca st curioasa... te pup