Ce pot sa spun..lupta pentru ea. Tu nu iubesti/stai cu LUMEA ci cu EA! Lupta pentru ea si daca o iubesti cu adevarat tot ce e in jurul tau nu mai exista,decat tu si ea.
Lupta, convinge-o ca merita ca relatia sa continue. Fa`o sa rada, sa zambeasca, uita de tot ce e rau si fa`o sa se simta bine.
Apoi timpul vorbeste.
Nu ii aduce aminte de trecut si de alte chestii. Traieste in prezent si planifica/asteapta viitorul .
Si next time nu mai gresi fata de ea si nici ea nu iti va mai gresi tie.
Si daca va certati sau se intampla ca cineva sa greseasca COMUNICATI!
Vorbiti, e cel mai important lucru intr-o relatie! Ok?
bafta >
Multumesc foarte mult! de sfaturi :*
Funda?
Da stiu cum e incearca sa fi pe viitor mai atent ce vorbesti pentru ca poate sa iti aduca multa durere si tristete vreau sa zic in partea cu relatiile pai daca o iubesti asa tare si daca ea inca mai tine la tine e cam greu pentru ca nu poti vedea ce gandeste ce are in minte ajut-o sa isi dea seama ca sunteti facuti unul pentru celalalt dar gandeste-te ca poate ea iubeste pe altu Cand iubesti pe cineva si sunteti gata sa va despartiti daca o iubesti cu adevarat las-o sa plece pentru ca se va intoarce daca nu se intoarce inseamna ca nu te merita mereu exista ceva mai bun in schimb sper ca te-am ajutat...
Multumesc mult de sfaturi! mi ai raspuns de parca ai sti exact ce e intre mine si ea merci merci
N'ai pentru ce am trecut prin multe in viata asta