| cozmincr7 a întrebat:

Buna prieteni..acum exact 1 an m am despartit de fosta prietena eu am avut partea mea de vina pt.ca i am reprosat niste chestii in rest nu am fost nici eu si nici ea vinovata de despartirea noastra,ci altcineva care si-a bagat coada,,,iar ea s-a fost saturat de atatea strambe, vorbe si barfe si mi a zis sa ne despartim ca e mai bine asa si eu de atunci sufar foarte mult si inca o iubesc ca un nebun si nu am avut nici o alta relatie timp de un an. spuneti-mi ce sa fac is ca disperatu'dupa ea crying(((

6 răspunsuri:
| TreiSurori a răspuns:

Ce pot sa spun..lupta pentru ea. Tu nu iubesti/stai cu LUMEA ci cu EA! Lupta pentru ea si daca o iubesti cu adevarat tot ce e in jurul tau nu mai exista,decat tu si ea.

Lupta, convinge-o ca merita ca relatia sa continue. Fa`o sa rada, sa zambeasca, uita de tot ce e rau si fa`o sa se simta bine.
Apoi timpul vorbeste.

Nu ii aduce aminte de trecut si de alte chestii. Traieste in prezent si planifica/asteapta viitorul happy.

Si next time nu mai gresi fata de ea si nici ea nu iti va mai gresi tie.
Si daca va certati sau se intampla ca cineva sa greseasca COMUNICATI!
Vorbiti, e cel mai important lucru intr-o relatie! Ok?

bafta >big grin

| cozmincr7 explică (pentru TreiSurori):

Multumesc foarte mult! de sfaturi :*

| TreiSurori a răspuns (pentru cozmincr7):

Funda?

| eXeNosWeet a răspuns:

Da stiu cum e straight face incearca sa fi pe viitor mai atent ce vorbesti pentru ca poate sa iti aduca multa durere si tristete vreau sa zic in partea cu relatiile pai daca o iubesti asa tare si daca ea inca mai tine la tine e cam greu pentru ca nu poti vedea ce gandeste ce are in minte ajut-o sa isi dea seama ca sunteti facuti unul pentru celalalt dar gandeste-te ca poate ea iubeste pe altu Cand iubesti pe cineva si sunteti gata sa va despartiti daca o iubesti cu adevarat las-o sa plece pentru ca se va intoarce daca nu se intoarce inseamna ca nu te merita mereu exista ceva mai bun in schimb happy sper ca te-am ajutat...

| cozmincr7 explică (pentru eXeNosWeet):

Multumesc mult de sfaturi! mi ai raspuns de parca ai sti exact ce e intre mine si eawinking merci merci

| eXeNosWeet a răspuns (pentru cozmincr7):

N'ai pentru ce happy am trecut prin multe in viata asta happy