| ciurusica a întrebat:

Buna prieteni am si eu o problema...am avut o relatie cu un barbat insurat si sotia acum a aflat de noi si s-a despartit de el ..eu am lasat scoala si parinti nu vor sa ma vada in ochi prietenu meu a plecat peste hoatre trebuia sa plec si eu dar parintii nu au vrut sa imi faca rocura inca nu am 18 am 17 jumate nu stiu ce sa fac. parintii zic ca cand o sa fac 18 el o sa ma lase dar sunt sigura cu nu o va face fiindca e nebun dupa mine e indragostit lulea

Răspuns Câştigător
| harciog a răspuns:

Si iata minia Domnului se abatu asupra unei biete indragostite prin gura slujitorului Lui, anonimg.La moarte, la moarte cu bolovani, brrrr, mi se face scirba de atita intelenire.

34 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, precis te iubeste. S-a culcat cu tine fiind minora si el fiind casatorit, asta este semn de iubire maxima, ce sa spun.

| thealchemist a răspuns (pentru Brigaela):

Oh, no! cum poti fi asa cinica? doar i-a spus ca o iubeste iar fetele de 17 ani nu se inseala niciodata.

| Pitzipoanca a răspuns (pentru Brigaela):

Prevad un inceput de Loverboy aici, desi e cam batraioara pentru cea mai veche meserie. ^______^

| mgtow a răspuns:

Nu stii ca ai ales drumul gresit in viata? Trebuie sa iti schimbi mentalitatea fara sa mai speri la oameni insurati.

| pisoias a răspuns:

Mai bine ceri iertare parintilor si vezi cum rezolvi cu scoala.Alaturi de el nu ai nici un viitor. Daca te-ar fi iubit asa de mult nu ar fi plecat fara tine. Daca a inselat o data o va mai face.

| harciog a răspuns:

Inaltare preamarite sfint, inaltareeee

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Felicitari! Ai distrus doua familii, sper doar ca el nu are si copii sad
Ai lasat scoala, foarte " inteligent" din partea ta!
Ce urmeaza?
Tu te mai suporti? Daca da, nu-i nimic, vei avea timp mai tarziu sa regreti absolut tot...Pacat de anii si tineretea ta pe care ii puteai petrece altfel. Cu adevarat frumos si curat!

| darrio2007 a răspuns:

Nu te-a iubit niciodata.Si nici nu o va face.Stai mai bine in banca ta si uita-l.A vrut doar o fata tanara la pat.Crud(pentru tine)dar adevarat.

| ciurusica explică (pentru darrio2007):

Nu pot sa cred ca asta e adevaru

El cu fosta sotie nu sau cununat...de cand e cu mine nu sa mai culcat cu nimeni am fost si la manastire cu el si mia jurat cu mana pe biblie ca nu m-a inselat niciodata

| darrio2007 a răspuns (pentru ciurusica):

Draga mea, nu te supara pe mine dar esti naiva.A mai tinut legatura cu tine de cand a plecat?

Da ma suna de cateva ori pe zi iar in zilele cand nu lucreaza vb de dimineata de la 8 pana seara pe la 01...chiar vorbim foarte des

| Dotia a răspuns (pentru ciurusica):

Interesanta situatie, dar am o intrebare, cite relatii asemanatoare a mai avut pina acum?

| ciurusica explică (pentru Dotia):

Niciuna

| ctlaida a răspuns (pentru ciurusica):

Nu te supara pe mine dar ne spui si noua cati ani are el?

| ciurusica explică (pentru ctlaida):

El are 26 si eu 17

| Hombre a răspuns:

Ai facut-o, asta e, incearca sa-ti termini scoala, e mai bine pentru tine, chestiunile astea cu indragostitul lulea trece la fel de repede cum a venit. Inarmeaza-te cu rabdare, timpul iti va oferii si alte oportunitati mai bune decat cea incalcita ca de acum, ai viitorul in fata.In legatura cu plecatul afara mare atentie, acolo nu mai ai pe nimeni si nici acasa nu mai esti.

| ciurusica explică (pentru Hombre):

Vreau sa mor m-am saturat de tot

| Hombre a răspuns (pentru ciurusica):

Stai linistita, acum esti "incoltita" si te-ai ratacit in ganduri, pana la urma sa stii ca tot parinti tai iti sunt cei mai apropiati acum, cauta sa te intelegi cu ei. Nu contest ca prietenul tau nu te place dar in situaria asta tu nu esti inca dependenta de tine, tocmai de aceea ti-am zis sa ai rabdare. Bun, pleci afara, ti-ai pus problema daca intre timp reletia ta cu el se inrautateste ca si cu cea lalta, ce faci, ai vreo garantie, mai ales ca el a plecat acolo sa castige bani pentru datoriile care le are? Deci ai grija nu te arunca orbeste pe motiv ca e "indragostit lulea" de tine, multe nenorociri sau intamplat cu fete plecate acolo ca zboara caini cu covrigi in coada. Parerea mea e ca iti asumi un risc prea mare pentru varsta ta, esti dominata numai de setimentele tale fata de el si nu ai nimic pragmatic si nici un as in mana in caz de lucrurile ia o intorsatura. Risti sa-ti faci mai mult rau decat bine.

| IloveME a răspuns:

Daca asa de mult il crezi, asteapta sa faci 18 ani!
Asculti de parinti in timpul asta,iti ceri scuze si recuperezi tot ceea ce ai dat cu piciorul pana acum! peste o jumate de an, in caz ca respectivul nu si-a gasit pe alta sau in caz ca mai tine legatura cu tine, pleci la el!
Parintii mereu iti vor fi alaturi, tu esti indragostita pana peste cap, dar aduti mereu aminte ca ei ti-au dat viata si tot ei te-au crescut cum au stiut ei mai bine toti acesti ani! Daca nu te iubeau iti semnau imputernicirea si acum erai departe de ei!

suntserios
| suntserios a răspuns:

E indragostit pana peste cap, a primit o bucatita de la o fata de 17 ani si a plecat din tara.

| Mihaela1964 a răspuns:

Ai comis-o, dar trezeste-te.Impaca-te cu parintii si vezi-ti de scoala care nu tine loc de iubit niciodata.Toate trec, chiar si vorbele pe seama intamplarii asteia.Ai primit o lectie, invata din ea si invata in general! S-auzim numai de bine draga ciurisica.happy

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Vrem sa te ajutam. Hai sa stam de vorba despre situatia pe care o traversezi.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

| Stelutza1990 a răspuns:

Ceau

Esti troll 100 %.
Nu pot sa cred ca in capul unui om ii atata incultura, imoralitate si alte cateva i-uri.

Oricine ai fi, imi pare rau pentru tine.

| Aurelian0709 a răspuns:

Eu am o parere foarte proasta despre povestea asta. In primul rand era un barbat insurat si trebuia sa se gandeasca la familia care o are. Si in al doilea rand tu ai destramat o casnicie. Daca el te vroia pe tine, divorta de sotia lui si ramanea cu tine.

| marianvranceanul1 a răspuns:

Cauta un psiholog.

| ciurusica explică (pentru marianvranceanul1):

Pentru ce?

| marianvranceanul1 a răspuns (pentru ciurusica):

Trebuie.Poate este o criza emotionala

| ctlaida a răspuns:

Eu zic sa nu iti pui toata baza in prietenul tau, pentru ca asa cum tu i-ai furat fericirea nevestei lui si alta ti-ar putea fura fericirea ta adica nu stii cand el se poate indragosti de alta si pe tine sa te lase.

Cred ca nu merita niciun barbat pe lumea asta sa te certi cu parinti si sa iti abandonezi scoala ce faci in viata fara o profesie dupa ce ca tara asta se duce de rapa tu unde o sa lucrezi? ce o sa faci?

Eu zic sa stai singura cateva ore si sa pui in balanta toate lucrurile si vezi ce trebuie sa faci!

Multa bafta!

| vladutzu96 a răspuns:

Cred ca...ba nu.Sunt sigur ca a vrut doar sa ti-oi traga si atat... daca el si-a inselat nevasta in tara, ce l-ar opri sa nu aiba si o alta relatie in afara.Cred ca ar fi mai bine sa-l uiti si sa faci cumva sa te impaci cu parintii pentru ca vei avea nevoie de ei.

| Petre_Iulian_George_1992 a răspuns:

HaHaHaHaHa......mai mult n-am ce zice, e semn de iubire intre voi...

| ciurusica explică:

Sunt cu el de 8 luni si el a plecat din tara findca are niste datorii s-a dus sa faca bani si sa dea datoriile ..ma suna de cateva ori pe zi si ma roaga ca sa vb cu parintii sami faca procura sa ma dc sa stau lanaga el imi zice k nu poate sta fara mine...inainte de a pleca m-a luat la el acasa si mi-a facut cunostinta cu paritii...

| ciurusica explică:

Sa nu credeti ca el a profitat de mine nu nu a profitat sunt sigura ca chiar ma iubeste el tot timpu imi facea surprize avem perioade cand aveam nevoie de sfaturi si cu parintii nu ma intelegea el tot timpu imi dadea sfaturi doar de bine cand am lasat scoala el imi zicea ca face orce dar sa nu las scoala intr-un cuvant m-a invatat numai de bine e mai mare ca mine cu 9 ani...si imi zice tot timpu ca el acum lasa totu pentru mine dar se teme ca eu o sa cresc mai amre si o sa las dar sunt sigura ca nu va fi asa fiindca il iubesc