anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna prieteni!
Ce vrea sa insemne "Voiam să văd dacă sunt pregătit, sau dacă vreau o relaţie. Nu sunt pregătit încă. Asta e concluzia mea.
Nu acum. Este vorba că nu vreau să te fac să suferi. Să încep o relaţie şi să nu mă implic, puii mei...acum îmi e bine aşa. asta simt eu.", in limbaj masculin?
Cu tipul ma intalnisem acum vreo 2 luni, apoi nu am vorbit vreo 1 luna,abureala fiind ca a avut probeleme in familie si profesional. Apoi, dupa 1 luna de pauza,m-a cautat intens si intr-un final am aflat ca ii parea rau ca s-a rupt asa brusc,ca nu m-a putut uita si ca acum s-a indragostit de mine(pentru ca atunci,cand am pierdut legatura,ii spusesem eu ca sunt indragostita). Adevarul e ca noi ne intelegem foarte bine in general,exista cheia aia spre liniste si armonie, dar am impresia ca e bou si fuge de orice ..mai serios.
Na, si dupa 2 intalniri recente in care am povestit si ne-am pupat si ne simteam asa,bine si relaxati impreuna,am simtit ca se indeparteaza din nou,cum facuse la inceput. L-am intrebat ce se intampla si mi-a spus ca se bucura ca m-a revazut,dar ca nu e sigur daca vrea o relatie, plus mesajul de mai sus. Ce naiba se intampla cu el?

4 răspunsuri:
| zurick a răspuns:

Nu are incredere in sine si nici in inceputul unei relatii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu il trata asa ca e bou si ...etc.
Te iubeste, dar daca a avut o iubita nu o sa-i fie prea usor sa fie din nou cu alta simte nesiguranta, se demoralizeaza si crede ca orice relatie ar avea e sortita esecului.
El e ranit e ca si cum te-ar fi taiat cineva pe dinauntru sigur nu ai trecut prin asta.

Daca a spus ca nu vrea o relatie iti sugerez sa ii respecti decizia nu sa insisti pentru ca o sa faci doar sa accepte ca sa nu il mai bati la cap, ca mai apoi sa il pui intr-o situatie in care sa caute metode pe internet de care sa se desparta de tine.
Si nu exista alta metoda sa il faci sa isi revina decat timpul.

| Darker a răspuns:

Poate se gandeste ca nu este preatit de o relatie.

| Paula2323 a răspuns:

Eu sincer as crede ca el crede ca nu este destul de bun pentru tine și nu vrea sa te dezamăgească, dar ii este frica sau nu simte nevoia sa aibă o relație pe cap, probabil nu se simte în stare în aceasta perioada...