| antoniaidk a întrebat:

Buna prieteni de pe TPU
Sunt confuza cu situatia mea
M am mutat de acasa cu prietenul meu pentru ca nu ma intelegeam deloc cu parintii mei
Apoi parintilor mei li s-au facut mila ca m-am mutat in chirie si s au oferit sa imi cumpere un apartament
Acum nu ma mai prea inteleg cu iubitul, dar nici cu ei in mod deosebit, dar au inceput sa fie de treaba si ma sperie asta
Ce sa fac? Nu stiu cum sa reactionez

7 răspunsuri:
| KovacsB a răspuns:

Parintii sunt pentru totdeauna iubitul doar o perioada.

| sierra1 a răspuns:

"nu ma intelegeam deloc cu parintii mei...dar au inceput sa fie de treaba si ma sperie asta"

adicătelea tu ești obișnuită de crizele/nervi/certuri și starea de normalitate te bagă in sperieți? Hai serios?

| Kufu95 a răspuns:

Du-te înapoi la ei.

| gabicoo a răspuns:

Îți cauți alt iubit - unul cu care să te înțelegi.

| J0B0MAT a răspuns:

Dacă cineva se oferă să îți cumpere un apartament, fără să îți ceară mare lucru în schimb, eu aș accepta în secunda doi.Nu înțeleg problema.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Eu cred ca părinților tai le e frica sa te piardă și poate si-au dat seama ca au greșit cu ceva. Încearcă să vorbești cu ei și sa mergi înapoi la ei

| 1onur a răspuns:

Țiau oferit o locuință garantă! Pentru orice eventualitatea cu prietenul tău! ca fata lor să aibă unde locui pentru?, Dacă mai rămâi sau nu cu el, tu să tot ai unde să locuiești! fără nicio grijă! Ai părinți extrem de rari! și care te iubește cu Adevărat!