Poti sa ii iei un cd cu trupa ei preferata sau gandeste-te la unul din hobby-uri are si i-ai ceva legat de ele.
Hmm da e si asta o idee! iti dau tie funda pentru raspunsurile tale m-am ajutat cel mai bine :*
Multumesc
Pe 15 februarie sunt si eu ii poti lua un tricou cu o poza cu voi doua, sau un bibelou foarte frumos
Ai avut o idee foarte buna! Ai putea sa incerci sa ii faci ziua mai frumoasa, mergi la ea foloseste.te de niste baloane, pe care sa scrie cate ceva sau scoate.o undeva unde se asteapta cel mai putin sa fie dusa, fa.o fericita asa cum sti tu! Mult succces!
Daca gasesti sa cumperi sunt niste brelocuri care au doua parti una o pastrezi tu si una ea.
Sa stii ca acelasi lucru i.am luat eu iubitului meu cand am implinit doi ani de relatie. Un album cu 30 de poza cu noi si un breloc pentru chei tot la fel cu poza mea pe o parte si a lui pe cealalta. Ii poti lua o bratara de argint, ceva de imbracat. o jucarie, un set de cosmetice(gen creme, lotiuni), o cana personalizata(o poti cumpara gata facuta sau o poti face tu). Bafta si sa ne spui ce i-ai luat!
Iti multumesc mult dar... faza e ca amandoua suntem fete e vorba doar de best friends
ItachiUchiha întreabă:
ioana445 întreabă: