Buna
asta e gluma anului 2014? chiar nu inteleg atitudinea ta, iti doresti sa suferi? chir nu pot sa raspund si nici sfaturi nu iti pot da, asa ca, muta intrebarea la Trivia&amuzante.
O zi buna
E masochism sau o fantezie sexuala cu parintii?
Gaseste o chestie... ceva...un motiv cat de mic sa injuri si injura tata.Imposibil sa nu se supere si la un moment dat, dupa ce ai instat destul ai sanse sa te bata.
Esti masochista? Nu am auzit de nici o senzatie de fierbinte dupa bataie. Stii ca nu e normal sa iti doresti sa fi batut, nu? Si ca s-ar putea sa ai unele probleme la mansarda.
Maria, cati ani ai?
Bataia nu rezolva nimic, ba dimpotriva inrautaste lucrurile.Comu nica mai mult cu parintii tai, spune-le de problemele tale cere-le sfaturile, si cu siguranta nu se va ajunge la bataie Participa de bunavoie la treburile gospodaresti, sau macar fa curat la tine in camera.Sau cel putin ai grija sa nu faci mizerie.Nu le da motive sa te bata.
CHIAR daca ai gresit cu ceva, unii parinti nici nu recurg la violenta, ci interzic unele privatiuni.
Nu am fost batuta niciodata pentru ca nu a fost nevoie.
De alfel sunt legi care interzic bataia de catre parinti asupra copilului.
Dacă vrei bataie de la mama ta dai tu la mama ta bataie la fund cu sucitorul.Și poate asa te bate și ea înapoi.
O zi din viata mea când eram în clasa 8 și aveam 14 ani începe asa:La ora 7 pana la 15 sunt la școală.
La ora 15 :30 ajung acasă merg la baie. Apoi ma duc în camera ma schimb de uniforma școlară. Îmi pun pantaloni de piele negri și bluza rosie. Apoi merg în bucătărie. Mami îmi pune mancare și mâncăm împreună.
Pe la ora16 ma ajuta mami la teme.La ora 18 terminam cu temele.Mami îmi cere carnetul de note.Ii arat și vede
ca am doi de 4 unu la mate și unul la romana. Apoi mami îmi doua palme peste fata și ma trântește în pat și îmi da bataie la fund prin pantaloni de piele vreo jumate de ora. Apoi la 18 :30 se oprește și zice treci și învață la romana ca vin peste jumătate de ora și te ascult. Daca nu ști mai îți trag încă o bataie de te caci pe tine. Apoi la ora 19 vine tata acasă întra la mine în camera și scoate cureaua și ma fugărește prin camera și
după 10 minute ma prinde și zice te bat de nu mai stai jos o zi. Apoi tata ma lovește cu cureaua la fund timp de 20 de minute. Apoi la ora 20 vine mama și zice către tata las-o no mai bate ajunge ca am bătut-o și eu azi. Apoi tata ii trage doua palme peste obraz la mami și apoi o bate la fund cu cureaua și pe mami. Apoi zice lasă-mă cu fata. Apoi cam pe la ora 20 :30 mama pleacă în camera ei și ma lasă cu tata.El zice nu mai plânge ca îți mai dau încă o tura cu cureau. Apoi eu zic poți sa ma rupi în bataie ca tot 4 o sa iau la mate. Apoi el ma prinde de piciorele și ma trage după el prin casa pana în camera lui și a lui mami.Cand ajunge în camera ma lasă întinsă pe jos și zice Deci pantaloni de piele îți place. Apoi eu zic da și ce dacă. APOI TATA VINE CU SUCITORUL SI ZICE AI DE GAD SA STAI TOATA SEARA INTINSA PE JOS? Apoi îmi da vreo jumate de ora peste fund cu sucitorul eu find în pantaloni de piele. Apoi ma lasă întinsă pe jos timp de o ora. Apoi la ora 22:30 vine tata și ma vede tot stand culcata pe jos îmbrăcată în pantaloni de piele. Tata zice:Hai ridicate nu mai plânge ca asta nu a fost bataie doar team atins un pic cu bata. Apoi tata ma ia în brate asa îmbrăcată în pantaloni de piele.Ma duce în camera mea ma pune în pat și zice:Te doare fundul de la bataie? Sau mai îți trag încă o porție de bataie la fund? Eu zic simt ca îmi arde fundul de la bătaia ce mi-ai dat-o. Apoi tata zice stai sa îți mai trag încă vreo 100 de palme la fund sa vezi cum ustura fundul. Apoi tata ma pune în genunchi în fata lui cu capul pe picioare la el și scoate cureaua și ma bate încă jumate de ora prin pantaloni de piele. Apoi ma ridica în picioare și zice:Ție somn? Eu zic nu încă și e ora 23. Și el zice bun atunci ma pune cu burta pe picioarele lui și cu genunchi pe podea și îmi da vreo 200 de palme la fund prin pantaloni de piele. Apoi zice Atâta te bat pana tise face somn. Apoi îmi mai da încă 10 palme.a fund prin pantaloni de piele. Apoi eu zic Mie somn. Apoi tata ma pune sa stau pe burta cu fundul în sus și îmi da doua palme la fund prin pantaloni de piele. Apoi zice:Hai sa vad dacă ai fundul suficient de rosu sau mai trebuie bataie. Apoi tata îmi da pantaloni de piele jos și chiloți și zice acum o chem pe mama ta sa te dea cu crema pe fund ca ești vanata și arde fundul
tău. Apoi o cheamă pe mami și mami se pune lângă mine pe pat și ma face cu crema de balbenele pe fundApoi imi pune chiloți pe mine și îmi pune pantaloni de piele. Apoi îmi maseaza fundul prin pantaloni de piele.Si zice lasă că trece.Ai fund rezistent la bataie. Maine o sa te doară fundul de nu o sa poți sta
jos.Ai meritat-o. Dormi pe burta o sa treacă. Vrei sa dormi cu noi în pat Hai cu mami ma îmbrățișează și zice:Și pe mine ma doare puțin fundul de la bătaia ce mi-a dat-o tata al tău. Apoi mami ma baga în camera ei și zice către tata:Uite cine doarme între noi în noaptea asta. Apoi eu asa îmbrăcată în pantaloni de piele ma bag în pat între ei.Și dorm pana dimineața.
Si eu am fost curios sa vad cum e, dar dupa ce am aflat m-am temut de curea toata copilaria si adolescenta mea. E drept ca de ce te temi, de aceea nu scapi. Ultima mi-am luat-o pe la 17 ani.
Fa ceva xce ști ca nu le convine fumează de exemplu sau masturbeazate uitându-te la un film xxx cu spanking de exemplu cu căștile pe urechi și fain așa fel încât sa te prindă și sa te bata cu cureaua ls fundul gol
Nu e ca imi doresc sa fiu batuta, dar nu as vrea sa ajung o rasfatata si sunt convinsa ca daca as face cunostinta cu cureaua nu as mai face ataatea prostii. Ma simt prost si ma gandesc ca o bataie buna m-ar ajuta sa imi iau unele sentimente de vina de pe suflet.
Eu zic ca nu cu bataia se rezolva problemele.
O să te doară tare Maria 318, dar e importantă și poziția în care iei bătaie. Cel mai rău este întinsă pe masă, sau pe un scaun. Cel mai bine este să te pună pe burtă, pe pat, sau la dunga patului. În pozițiile pe pat sau la dunga patului, e bine să ții fundul săltat un pic, iar apoi, când se apropie cureaua, lași rapid fundu în jos un pic, sau miști din fund stânga dreapta, să dirijezi pe care bucă să te lovească. Și te sfătuiesc să țipi și să plângi cât de tare poți și să promiți plângând că nu mai faci, ca să fie bătaia mai scurtă. Eu am luat bătaie și 4 ore conținu, până am avut fundu negru. Acum, nu mai iau la fundu gol, dar, cam după o oră de bătaie, îmi zice"acum dă pantalonii jos, să văd fundu cum e, dacă mai trebuie să îți dau bătaie. "După ce vede fundu gol, mă mângâie pe zona unde mai trebuie bătaie și îmi zice" Aha... Mai trebuie să dau pe partea asta, că nu e roșu bine"... Și uite așa, nu scap până nu am fundu vânăt. Vrei să vorbim mai multe pe email? marianluciancapata@gmail.com
Interesant.Mie mi-ar plăcea bataie la fund cu palma prin pantaloni de piele. Oare pe burta e super sa iei bătaia în pantaloni de piele? Sau oare stand în picioare e mai fain sa iei bataie la fund prin pantaloni de piele? Oare mai ia careva bataie la fund prinpantaloni de piele cu palma?