| Lorraine a întrebat:

prieteni! sunt intr-o mare problema. Am un iubit care ma iubeste, si eu il iubesc, dar parintii nu accepta relatie. zice ca sunt prea mica. el zice ca moare fara mine. Nu poate sa traiasca fara mine. A zis ca daca il parasesc se omoara...nu stiu ce sa fac... mi-e frica sa-l piesd. voi ce m-ati sfatui?

Răspuns Câştigător
| Indecenta a răspuns:

Nu lasati parintii sa intervina in iubirea voastra. Ea nu tine cont de varsta (iubirea). Si cu timpul vor accepta relatia voastra daca vor vedea ca sunteti fericiti impreuna.

10 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Dati foc la casa.

| Wut a răspuns:

Pai... cand a zis ca se omoara, cu siguranta a glumit sau nu a vorbit in serioshee hee. Puteti fi impreuna si fara sa afle parintiiwinking

| Iubibila01 a răspuns:

Si eu am patit exact la fel. iti va fi foarte greu. momentan incearca sa va mai intalniti in secret, apoi poate cu timpul vor accepta. daca va iubiti dragostea va invinge, si tot veti fi impreuna indiferent ce zic ceilalti.

| bogdanbocaful a răspuns:

E ca in manelele alea triste laughing

| Lolll a răspuns (pentru bogdanbocaful):

Ce amuzantlaughing

| alexandrag a răspuns (pentru bogdanbocaful):

laughing)))

| Lorraine explică (pentru bogdanbocaful):

Mda. ce amuzant.

| Vladut122 a răspuns:

Pai incearca sa iti convingi parintii ca iubirea NU are varsta! Daca ei nu o sa accepte...atunci minte-i. Uneori e mai bine sa minti decat sa spui adevarul. Punctul meu e vedere, nu stiu altii ce cred ca e bine!

| Elena1996 a răspuns:

Daca as fi in locul tau as tine relatia in secret pana la momentul potrivit, pana cand simt ca trebuie sa le spun parintilor...Succes!

| slatina a răspuns:

Ar trebui sa le arati parintilor tai ca voi tot va intalniti chiar daca ei nu sunt de acord. la un moment dat vor vedea ca nu au cum sa va impiedice sa fiti impreuna si vor fi de acord. si mie mi s-a intamplat si acum tot e bine.