Crezi ca mama ta iti vrea raul? Roag-o sa te ierte si spune-i ca o consideri cea mai buna prietena si confidenta a ta de-acum, Draga mama, sunt sigura ca si tu ai gresit la fel ca mine si te rog sa ma ierti pentru prostia care am facut-o, de-acum incolo te rog sa ma crezi ca am sa te intreb orice in privinta baietilor, asta trebuia sa fac mai de mult, deoarece imi dau sema ca si tu ai fost de varsta mea si poate la randul tau ai fost naiva, sunt copilul tau si stiu ca o sa ma inveti numai de bine, te rog iarta-ma.Ala nu este demn de a fi numit prieten, roga-l sa te lase in pace deoarece incepi scoala si ai alte treburi de rezolvat, succes!
Asculta sfatul mamei tale acest baiat va fi mult prea posesiv cu tine si iti va ingradi libertatea.ia-ti o pauza si gandeste sg ce e bine pentru tine.succes
Cu parintii trebuie sa te comporti frumos in continuare, sa le mai faci pe plac din cand in cand, sa le explici cand mai ai ocazia ca iti pare rau, ca esti constienta de greaseala si ca vrei s-o repari. N-au de ce sa nu te ierte. Uneori vorbele sunt totul chiar daca nu respecti ceea ce spui. Iar cu prietenul…
Va iubiti! Ce altceva mai conteaza?