Din punctul meu de vedere nu ai avut nici o greseala, el a vrut sa aiba controlul asupra ta, nu vorbi cu ala, cu aia, intelegi?
Ce incredere sa-si piarda? Este doar gelos, daca te prindea cu alt baiat de mana era cu totul altceva. Lasa-l pe el sa faca primul pas in a spune daca sa va impacati, el o sa spuna asta! Dar spune-i sa nu te mai controleze atat pentru ca, cat timp esti cu el, nu te mai intereseaza altcineva!
O zi buna!
Nu faci nimic... aparent e un gelos si un ahtiat dupa control. Daca tu nu ai facut nimic si el sustine ca te iubeste zii sa isi dea doua palme sa revina la realitate, ca nu esti proprietatea lui si poti vorbi cu cine vrei si cand vrei
Exact! Sustin ideea lui suntserios. E vorba de incredere si libertatea, spatiul personal al fiecaruia. Fiecare dintre voi doi are dreptul sa povesteasca cu cine vrea atata timp cat nu va inselati unu pe altu.
Buna.
Mi se pare amuzant faptul ca ma regaseam pe mine in ce ai scris doar ca eu nu as renunta la prietena mea pentru nimic
Cheama-l la o plimbare prin parc si spune-i ca pe tine nu te intereseaza sa fii cu alti baieti si ca totul o sa fie bine daca va impacati. Eu personal as mai da o sansa relatiei daca persoana respectiva este sincera si nu va mai proceda la fel.
Sa ii recastigi increderea. Adica, in mod normal, trebuie sa iei totul de la inceput, sa incepi de la "doar prieteni" si apoi mai departe, cu toate ca dureaza ceva timp. Ai putea sa incerci sa ii explici ca poti avea si alti prieteni baieti si ca nu are de ce sa fie gelos.
Sper ca te-am ajutat :*
Eu cred ca trebuie sa ii lasi putin timp sa isi faca ordine in ganduri si apoi te duci si vorbesti cu el sa ii explici totul.El a devenit gelos pentru ca ii pasa de tine si chiar te iubeste cu adevarat.Trebuie sa ii explici ca, daca esti cu el asta nu inseamna ca nu poti avea si un alt amic.Succes!