Pai ai probleme inseamna, nu stiu de ce sa fi geloasa pe ceva ce s-a dus! Si nu stiu daca poti remedia asta desi stii ca nu e bine. El e ok, cu tine nu este in regula.
Nu ai de ce sa te desparti, ramai in relatie si gandeste ca, chestia asta este o prostie, altfel nu ai ce face.
Cumva ai avut o relatie cu unu care te-a lasat pentru alta ca o iubea pe aia? Ca sa nu cumva sa fie de la o trauma chestia asta. Sau unu, din parinti sa fi facut asa.
Dar cum fugeai inainte si dupa aia ti-a placut?! Ca stiai si inainte calitatile bune, nu le-ai aflat dupa.
Tocmai ce spunea, ca nu stie sigur daca totusi s-a dus.
Ei ii este frica ca el sa nu considere relatia o "relatie de pansament", si gandul sa fie tot la fosta.
Stiu cazuri.
Mda, e posibil sa fie cum ziceti, sa fie o relatie de plasament asta, dar aia daca l-a inselat cum dracu sa se mai duca la ea? S-ar fi dus pana acum daca era. Aia nu-l mai vrea, relatia aia era de plasament.
Si asta cum e?
Cum adica si asta cum este? La ce te referi?
Si eu am trait ce a trait prietenul tau, am fost cu o fata 3 ani si m-a inselat, ma gandeam si eu la sinucidere, iar apoi am trecut peste...foarte greu, dar am trecut, doar ca eu nu am mai fost cu alta fata pentru ca mi-a fost frica sa nu patesc acelasi lucru, iar de 1 an si ceva n-am mai fost cu nimeni, doar am vorbit mai mult pe Facebook sau pe whatsapp cu alte fete, si mda am avut o colega de facultate destul de apropiata careia i-am spus unele lucruri legate de relatia mea. Și eu m-am îndrăgostit puțin de colega asta, dar am realizat că și ea suferă după fostul (în tăcere), dar mi-am dat seama și nu am vrut sa mă bag gen să o invit la o ieșire sau să-i spun ceva care să-i dea de înțeles deoarece eu de la faza cu fosta am rămas foarte rece față de femei, mi-au spus vreo două fete dacă vreau sa ieșim pentru că arăt drăguț și nu știu ce, dar le-am refuzat tot din motivul ăsta. O data mi-a dat mesaj(fosta) si mi-a spus ca e cu altul si am fost foarte nervos chiar daca nu mai eram impreuna, deci sunt sanse sa nu o fi uitat pe respectiva, mai ales ca s-a gandit la sinucidere ceea ce este grav.
Eu nu mi-as face griji in locul tau in privinta lui, nu a uitat-o, dar daca a dorit sa fiti impreuna inseamna ca vrea sa o uite, vrea alta relatie, doar ca acum este mai precaut. Asta as face si eu care am trecut prin ce a trecut si el.
Cum adica? Spre ce sa-l incurajez?
Incearca sa vorbesti cu el despre chestiile astea, dar il iei subitl astfel incat sa nu se supere..asa te asiguri ca nu e adevărat si iti scoti gândurile astea din minte..plus ca atata timp cat e cu tine inseamna ca e îndrăgostit de tine