| xFaith a întrebat:

Buna happy
Prietenul meu ar vrea sa intru la aceeasi facultate cu el... Credeti ca ar fi in ordine? Adica, nu vor aparea discutii sau gelozii? Un sfat daca se poate. chiar nu stiu ce sa fac.

Răspuns Câştigător
| aamyy a răspuns:

Pai depinde daca iti place cea ce face el in primul rand, si an al doilea rand nu vor aparea gelozi daca aveti incredere unul in altul si simtiti iubirea ce vo purtati amandoi.Trebuie sa te gandesti la lucrurile astea si daca tie iti convn va fi in ordine. Sper ca te-am ajutat:X

4 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Problema este de alta ordine: este asta facultatea pe care vrei sa o faci? Daca ai alta chemare, atunci o faci degeaba, daca asta este chemarea ta, atunci facultatea asta o faci indiferent de orice.

| 93Anna93 a răspuns:

Nu crezi ca e deja gelos, avand in vedere ca vrea sa mergi la aceeasi facultate cu el? Gandeste-te ca toata viata ta depinde de facultatea pe care o faci! Trebuie sa faci o facultate care sa iti placa. Daca nu iti place ceve, nu vei fi niciodata buna la acel lucru.

| ParadiseCaroline a răspuns:

Banuiesc ca ai in jur de 18 ani, iar la varsta asta ar trebui sa fi mai matura.Mergi la o facultate care iti place, gandeste-te ca dupa ce termin facultatea, trebuie sa profesezi din placere plus nu stii niciodata ce iti rezerva viitorul ( poate dupa un timp nu veti mai fi impreuna). FETELOR MATURIZAREA!

| Andra4u90 a răspuns:

Atat timp cat va iubiti... si increderea exista nu e nici o problema, depinde si de cat timp sunteti impreuna, pentru ca daca e o luna 2, nu se stie dar daca sunt anii, nu e nici o problema