| ralu_1668 a întrebat:

prietenul meu e ungur si am impresia ca mama lui nu ma prea place datorita faptului ca sunt romanca. oare o fi adevarat, din cate am inteles ungurii cam tin la seminta lor.

6 răspunsuri:
| crushedrose a răspuns:

Buna, eu sunt unguroaica si prietenul meu e roman dar mama n-are nimic impotriva noastra deoarece nu este de old-fashin, mai degraba bunica are probleme cu noi. Daca mama prietenului tau e de moda veche o sa fie impotriva relatiei voastre. Incearca de ex sa inveti cateva expresii sau cuvinte in maghiara(prietenul meu stie cateva fraze in maghiara), nu te certa ca unguri-s asa, romanii sunt mai buni si va fi ok

| Anon123 a răspuns:

Hey!
Nu e exclus sa te displaca din cauza ca esti romanca, insa ar putea exista si alte motive...
Decat sa tragi concluzii pripite, mai bine informeaza-te.
Bye-Bye wave

| remus a răspuns:

Da este adevarat, sunt mult mai atasati uni de alti, cunosc un caz in care nu au reusit sa-i separe nici prin explozie laughing. Ungurii sunt pui pe langa sarbi privind unitatea de neam.

| Ezyo a răspuns:

Http://youtu.be/MtfJgo7sFLY
Cu cat stii mai multe limbi cu atat mai bine.
Toate barierele, mai mult sau mai putin reale, pot fi doborate cu intelegere (multa) si umor.
Nu conteaza etnia din care te tragi…ci conteaza cum te porti cu cel de langa tine si cum se poarta el cu tine, restul e cancan.
Intr-un cuplu, etnia are rol puternic, dar nu decisiv. In rest, zic eu, trairile comune, cultura comuna sunt mai importante decat limba, religia, apartenenta la o comunitate. Sigur, doar in cazul in care nu-i pretinzi omului de langa tine sa-si insuseasca identitatile tale. Ceea ce, oricum, e bolnavicios.

| falstar01 a răspuns:

Normal ca tin. Vor Transilvania in gura mamii lor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia nu mai spune prostii! Si se numesc maghiari, draguta! Si nu tin la nici o,, seminta,,, ei tin intre ei.
Putea fi orice nationalitate. Daca te porti ca o nesimtita tot o sa te ureasca.