Am aruncat o privire la celelalte intrebari le tale, vad ca ai prietenul de maximum 10 zile. Se poate sa nu fii ce isi doreste, inclusiv sa te considere neatractiva la o privire mai de aproape. Sau poate ca ai facut ceva care pentru el este inacceptabil. Cum sunteti la inceputul relatiei, lasa-l pe el sa te caute. Altfel te poate considera disperata sau altceva si chiar daca nu, de acum incolo el va fi indiferentul iar tu cea care face totul in relatie.
Daca nu te mai cauta, nu ai pierdut nimic.
Daca I-ai oferit sex, a avut ce si-a dorit si si-a pierdut interesul in tine. Daca nu I-ai oferit sex, fie ca si-a pierdut rabdarea cu tine, fie ca pentru el seara a fost una de uitat.
Lasa-l pe el sa te caute.
Nu am facut dragoste doar ne-am simtit foarte bine
Multumesc pentru funda #1000
Am aruncat o privire la celelalte intrebari le tale, vad ca ai prietenul de maximum 10 zile. Se poate sa nu fii ce isi doreste, inclusiv sa te considere neatractiva la o privire mai de aproape. Sau poate ca ai facut ceva care pentru el este inacceptabil. Cum sunteti la inceputul relatiei, lasa-l pe el sa te caute. Altfel te poate considera disperata sau altceva si chiar daca nu, de acum incolo el va fi indiferentul iar tu cea care face totul in relatie.
Daca nu te mai cauta, nu ai pierdut nimic.
Buna!
Intr-o relatie, e nevoie de 2, intotdeauna. Poate el chiar tine la tine, te iubeste, dar asteapta sa vada daca iti pasa, daca il cauti.Si el greseste, ce-i drept, dar si tu.Asteptand amandoi,fara sa faceti nimic nici unul,nu veti junge nicaieri, decat la instrainare apoi despartire. Daca tii la el, cauta-l, vorbeste-i, doar tu esti cea care iti poti da seama c adevarat de sentimentele tale si ale lui.Suna-l si si vorbiti. Daca dupa asta nu te cauta si el..ar trebui sa iti pui un semn de intrebare.Orgoliul in exces nu e bun in nici un context, mai ales intr-o relatie.
Cand a fost acea "seara de neuitat"? Daca a fost acum o zi / doua zile eu zic sa nu il sufoci prea mult, ca nu a trecut foarte mult, in schimb daca a trecut vreo 3/4 saptamani atunci ai putea sa te ingrijorezi. Fa cum crezi ca e mai bine!
Acea seara a fost acum 3 zile
iulia18 întreabă: