| xAnita a întrebat:

Bună!
Problema e următoarea : Am prieten de 4 luni jumate să-i spunem "X" şi. de o săptămână vorbesc cu un alt băiat "Y".
Ştiu ca sună ciudat dar vreau sa renunţ la relaţia cu X happy. Şi totuşi e greu! E foarte sensibil. Mereu când ne certam el vroia să ne împăcăm şi a ajuns să lacrimeze de mai multe ori.
Vreau să mă ajutaţi love struck! Mi-e greu. Pentru ca ştiu că va trece greu peste si nu vreau să-l rănesc.
Nişte metodebatting eyelashes? Ce aş putea face.
Mulţumesc!

Răspuns Câştigător
| superdorex a răspuns:

E simplu, sa-i dovedesti ca 4 luni au insemnat ceva pentru tine! Sa iesi undeva cu el si acolo cand sunteti doar voi doi ii zici ca nu mai poti continua, ca tu nu mai ai sentimente si ca vrei sa ramaneti prieteni si oricand ve-ti avea nevoie unul de celalat va stiti unde va gasiti! multa bafta!

3 răspunsuri:
| alexandruu97 a răspuns:

Nu cred ca merita asa ceva, daca vrei neaparat sa te desparti de x incearca sa nul ranesti explica-i ca nu va potriviti deoarece daca il faci sa sufere poate sa faca alte prosti

| bloodyhell a răspuns:

Incearca sa-i gasesti pe altcineva
ignora-l ceva timp fii mai rea cu el(da nu foarte).
pur si simplu spune-i ca nu-l mai placi si sa te lase in pace sigur o sa-i treaca.
explica-i frumos ca nu tu esti fata visurilor sale
explica-i ca nu-l mai placi si sa indure asta ca un baiat si sa nu se mai smiorcaie ca o fata

| Vladutz1996 a răspuns:

Poi pentru ala e greu de acc ca tu renunti la el pentru altu v-a spune ca nu l-ai iubit niciodata, asa ca mai bine ii spui ca nu te mai atrage nimic la el (x) si v-a intelegebig grin