| Papusik_4304 a întrebat:

problema mareeesad. imi place de uhn baiat din a 10 (eu a 9) dar eu iubesc un baiat deja de mult timp care am fost cu el si ink mai am speranta ca am sa ma impac cu el chiar daca ar fi sa il astept jumate de an 1! iubirea mea pentru el este foarte mare enormal as face orice pentru el numai cand il vad ma iau fiorii sad chiar daca acum nu mai este langa mine am speranta ca intr-o zi va fi la fel cum a fost! ce sa fac imi place de unul dea 10 il cunosc de curand vreo 1 luna ne vedem des pe la scoala imi spune " da sa te pup si ma pupa" am uitat sa precizes ca are prietena laughing bine nu conteaza ca se inteleg bine amici nu e o iubire ceva! si recunosc ca imi place mult de el si nu stiu ce sa fac acum incerc sa fac rost de id lui sa mai stam la vorba! ce sa fac? cum sa continui? help:X:X

3 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Ar fi bine sa vorbesti cu fata aceea, sa stii exact ce este intre ei, si sa nu fie suparare daca 'te bagi pe felie'. Si apoi, distractie faina. :-\

| treipuncte a răspuns:

Continua tongue bafta tongue comb cu el happy te place happy funda pls

| raluca18 a răspuns:

Cu siguranta ar trebui sa continui cu el ...incerca poate, poate o sa il iubesti mai mult decapt pe cel ce l-ai precizat