| tzetze2582 a întrebat:

Problema mea este următoarea: sunt cu un baiat de 1 an si 2 luni, pana sa fiu cu el am fost cu un baiat ("primul") care după câteva luni de relație a plecat în Anglia, o perioadă am ținut legătura dar după nu ma mai suna sau nu ma mi caută decât în perioada când trebuia să vină in tara iar asta se repetă mereu când pleca sau venea. Acum a venit iar si la fel ma caută imi spune că mă iubește și că vrea sa fim impreuna ca la inceput si chestii de genu, si desi sunt cu băiatul ăsta de 1 an de zile nu stiu ce sa fac sunt un fel de prada de război, din cauza lui ma cert cu actualul care zice că tine enorm la mine si ca ma iubeste, poate ca imi vrea binele și îmi spune că ala ma vrea doar așa cat sta in tara. Spuneți și voi ce părere aveți?

5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Prima iubire nu se uita.
Dar daca el uita de tine si... pleaca?
Actualul, daca tine la tine si si tu la el, atunci inchide capitolul cu primul, deoarece doar se foloseste de tine, cand ii esti in apropiere.

Răspuns utilizator avertizat
| LexiEla a răspuns:

Raspunsul meu simplu: Ramai cu actualul, pierde legatura cu primul.
Raspunsul meu detaliat: nu te impaca cu primul, nu merita. Ti se pare normal sa aveti o relatie ca cea pe care ati avut-o inainte, in care nu va cautati (plus dinstanta). Incearca ceva nou, ca de ex al doilea iubit, cel actual. Daca-l si iubesti (ca doar aveti un an) e cu atat mai bine.

| MadHOuse a răspuns:

Faci ce-ti spune inima happy

| ady7zux a răspuns:

Dar tu ce-ti doresti?