| erichlemny a întrebat:

Buna
pun intrebari foarte des asa ca am sa le scriu pe majoritatea pe toate:
1. am un prieten, il cunosc din cartier etc. si s-a mutat in alta tara(suntem minori) si vreau sa se mute inapoi caci vreau sa discut cu el
2. URASC LOL, URASC LEAUGE OF ELGENDS, si mai nou, IMI URASC TOTI OAMENI CARE SE OFTICA din cauza ca a murit
3. am diferite senzatii in stomac, gat palme etc. am fost la doctor si mi-a zis ca e ceva emotional(sunt trist tot timpul, si cand vorbesc cu cineva imi doresc sa-i vad cum...mor in chinuri)
4. care-i faza cu martorii lui ierhova? spuneti-mi va rog, de ce parintii se sperie?
5.de ce copii sunt mai...ciudati. sa va explic
un copil de clasa a 5-a vorbeste de genu "da, ba sa-mi bag p@@A SA MOR EU, ba era asa de proasta pariu ca are p! da mica"
si am uitat sa spun ca au cele mai noi telefoane
6. care-i faza cu manelele? de ce le plac oamenilor, eu le urasc

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| ShaOfHatred a răspuns:

1: Nu ai ce face, nu poti sa il aduci inapoi. Deocamdata parintii va conduc.Incearca sa vorbiti pe skype sau pe telefon/facebook.
2big grinaca te apuci de un joc de genu iti asumi ca nu toti playerii is intelegatori si normali.Ii la fel si pe CSGO, si pe wow, si pe heroes of the storm, Smite.
3:Esti un sadist si un trist.Mai patim, ii o perioada peste care speram ca o sa treci.
4tongueai religia martorilor ii foarte stricta si de obicei is foarte intensivi si deloc maleabili.De obicei le baga la copii chestii in cap de Isus si nu le da ocazia sa isi aleaga singuri calea.
5tongueentru ca asta-i generatia in care traim.O generatie infecta. Plm, cand eram eu copil visam sa am toata colectia de carti Duel Master, nu sa ma *** cu femei.
6: Asta ii o intrebare ciudata. Fiecare om asculta ce vrea.Eu de exemplu ascult Rammstein. Altul asculta manele. Fiecare asculta ce vrea.

Asa de curios, cati ani ai?

| MissADEEL a răspuns:

Ți-am citit întrebările și mi se pare că ești foarte imatur. Acum, nu îți cunosc vârsta, o fi normal, nu o fi pentru câți ani ai, tot m-a frapat.
Așa că uite, o să încerc să îți răspund:
1. Mutarea în altă țară e ceva foarte dificil de unul singur când ești minor. Din punct de vedere financiar e foarte greu spre imposibil. Cum se va întreține? Unde va sta?
Cine își asumă responsabilitatea pentru a îl primi în gazdă, dacă, să spunem, găsește o potențială persoană, chiar și rudă fiind, să îl țină la ea?
Cum se va crește, cum se va educa? Are autonomie asupra propriei persoane? Știe să spele? Să calce? Să plătească o factură?
Trebuie să fii o persoană specială să poți reuși. Există, dar nu e pentru oricine responsabilitatea aceasta.
Că tot vorbeam de reușite, de ce s-ar întoarce cineva în România pentru alte motive decât peisajul și dorul de casă? Condițiile de trai sunt mai bune în multe alte țări.
Nu fi egoist. Gândește-te la binele lui. Grație tehnologiei, puteți discuta în continuare pe internet. Nu e complet absent.

2. Gusturi și gusturi, dar care este întrebarea?

3. E ceva psihologic, o tulburare de personalitate probabil. Încearcă să înțelegi lumea din jurul tău și poate că vei fi mai puțin supărat.

4. https://ro.wikipedia.org/wiki/Martorii_lui_Iehova
Este o sectă cu influență puternică, așadar, copiii, mai ușor de manipulat decât adulții, pot fi atrași. E un cult periculos, un simplu argument ar fi faptul că refuză transfuziile de sânge.

5. Maturizarea precoce, modelele pe care și le aleg, media...
Că au cele mai noi telefoane nu e nimic (poți să găsești aplicații educative și de ajutor cu ajutorul unui smartphone), ci faptul că nu își trăiesc copilăria suficient ar trebui să ne alarmeze.
6. Promovează, la fel ca muzica pop, mesaje în care oricine se regăsește și multe „invită la dans", deci muzica ideală de petreceri. Petrecere = prilej de sărbătorire, deci e ceva mai degrabă legat de starea de bine adusă, în opinia mea umilă.

Sfat. Insist: încearcă să îți pui mintea la contribuție și să înțelegi de ce oamenii fac ce fac. Învață să te pui în locul unei persoane.

| Ionutszu a răspuns:

OAmenii sunt ciudati, iar noua generatie e definitia clara a esecului.