| Dolce1234 a întrebat:

Bună happy
Recent am aflat că o să am un frate sau o soră. Faza este că de la un timp de vreme mama mea s-a cam schimbat.E mai rece cu mine.Ea își dorește foarte mult acest copil.Eu încă nu m-am obișnuit cu vestea că o să mai am un frate sau o soră.
De când a aflat toată ziua ba stă pe internet și citește chestii de "gravide", când vreau să vorbesc cu ea nici nu mă ascultă...Ea crede că eu nu doresc acest copil.
Ce credeți că trebuie să fac să îi demonstrez că eu îmi doresc acest copil?
Funda pentru cel mai bun răspuns puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Dar tu sigur iti doresti acest copilas?
E normal sa se comporte asa,este insarcinata acum,are gandurile, problemele ei, de-asta se comporta asa.
Nu trebuie sa faci nimic, asculta de ea in continuare, spune-i abia astepti sa vine fratiorul/surioara pe lume sa ai griga de el/ea etc.
Te pup!

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce bine e sa ai frati si surori.cine nu are habar nu are.numa cine are stie cat e de bine.

| Dolce1234 explică (pentru anonim_4396):

Îmi doresc acest copil, dar o să fie și o diferență mare de vârstă.happy. Oricum mersi de răspuns:*

| Azurry a răspuns:

Dovedeşte-i, fă-te mai interesată de situaţia ei, pur şi simplu bag-o în seamă mai mult, ajut-o (evident că nu mai poate să facă toate lucrurile care le făcea mai demult, doar e gravidă) etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Outremer? esti otravit.iti trebuie antidot.este la tot pasul.insa tu esti orbit de ura.nu ai cum sa vezi.