Este normal sa se supere pe tine:o data i-ai mintit, apoi intentia de a dormi cu acel baiat, conteaza mai mult decat ca nu ai facut nimic! Faptul este consumat, dar schimba atitudinea prin a vorbi deschis si sincer cu ei, orice problema.In timp te vor ierta ...pentru ca asa sunt parintii!
Singurul lucru care trebuie facut este sa fii sincera si sa le spui cu lux de amanunte adevarul. Parintii, sa nu uitam ca si ei au fost tineri intamplator au o anumita experienta in viata si te vor intelege.
Explică'le cu calm că nu s-a întamplat nimic. Întreabă'i dacă atunci cand au fost tineri nu s'au distrat şi ei. După cateva zile le va trece şi lor supararea.Am paţit si eu o dată tot ceva de genul, numai că era puţin mai grav, ei m'au văzut cum eram in cameră cu un tip într'o excursie, dar după o saptamană le'a trecut...
O sa le treaca. Mai lasa-i ceva vreme si o sa treaca de la sine supararea. Incearca totusi sa le spui ca n-ai facut nimic cu baiatul ala si cu asta basta. Daca nu te asculta. zi-le ca nu-ti racesti gura de pomana. Si vor intelege intr-un final.
Atat de prost a fost? lasa-l si cautati un barbat, care stie de ce mergi cu el in excursie si te culci in aceeasi camera. mi-e mila de tine, cum ai stat tu toata noaptea si ai asteptat.chestia cu increderea, nu stiu ce sa zic? de ce ai vrea sa o recastigi? ce voiau sa faci cerere pentru un f... i? sa fim seriosi.