| Daria a întrebat:

Buna!
recent mi-am facut cont pe TPU si pot sa zic ca ador site-ul.
ok, sa trecem la intrebare.batting eyelashes
aveti frati sau surori? si daca da, cum va intelegeti cu ei? sunt curioasa prt ca si eu am o surioara de 4 ani si as vrea sa vad cum va intelegeti cu fratii vostri:*

Răspuns Câştigător
| Vizitiul a răspuns:

Bine te-am gasit, domnisoara!
Sa trecem la intrebare. Da, am o surioara mai mica cu patru anisori ca mine. In ceea ce priveste socializarea dintre noi, ce pot sa spun, purtam discutii pe cale amiabila, ne amuzam, facem glumite unul pe seama celuilalt, dar cand o interoghez in legatura cu scoala, devine zbuciumata, ma respinge, se schimba complet.
Una peste alta, o iubesc enorm, ocupa o parte simandicoasa din inima mea, chestie pe care nu i-am aratat-o, nu vreau sa-mi prinda slabiciuneahee hee.

18 răspunsuri:
| Sofffie a răspuns:

Si eu am o surioara de 3 anihee hee. bine... dar sincer eu mai mare decat ea cu 11 anihee hee. ma ia la bataie, cand se enerveaza pe mine, dar ma si iubeste.
Seara cand ne culcam ii suflam in fata, si e ridica imi da o palma si imi spune: da mai inchide nasul ala o data laughinglaughinglaughing

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Buna:*. am doua. una geamana si una de 18.cu cea geamana foarte bine. fara secrete. dar cu cea de 18 este foarte greu.nu ne intelegem deloc, nu pot vorbi cu ea, trebuie sa stie tot cand afla ceva rolling eyes

| Dominicc a răspuns:

Am si eu o surioara de 6 ani aproape.
eu am 18 deci. e diferenta intre noi.
pai na. nu prea ma lasa sa dorm ca se uita la desene si da tv cam tare.
nu are stare.
o mai incaseaza uneori de la mine dar ii trece.

ma inteleg. asa si asa.
ce sa ii faci. e mica.

| cornel a răspuns:

Eu ma inteleg bine cu sora meathinking

| matt25 a răspuns:

Intre frati deseori apar divergente, de genul: De ce el are si eu nu? De ce el are in plus etc? Si asa mai departe. Dar de obicei se gaseste un echilibru intotdeauna.:-)

| kapetanos25 a răspuns:

Am un frate mai mic ca mine cu 5 ani, si ii cam artagos si ii mai trag vreo 2

| love4u a răspuns:

Da, am un frate care va implinii in curand 21 de ani si ma inteleg foarte bine cu el.

* Bine ai venit in comunitatea tpu.ro

| kapetanos25 a răspuns:

Am eu un frate mai mic cu 5 ani ca mine, in princiopiu ma inteleg bine cu el, dar ma cam enerveaza uneori si ii mai trag cate doua dar da si el inapoi

| chrystyna a răspuns:

Buna si bun venit pe TPU.Eu am o sora si un frate, mai mici decat mine. Ea are 18, el 16.Cum sa ma inteleg cu ei...Sunt un pic cam dificili, incapatanati, certareti...ca fratii in general.Ne certam mereu din cauza muzicii:ei asculta manele, eu sunt total contra, asa ca telecomanda e ca vai de ea.In rest nu asculta de sfaturile surorii mai mari nici cum.Pana nu dau ei de greu sa inteleaga ca nu e bine asa, poti sa faci u ce vrei.Cand vine vorba de lucruri serioase sunt mai ascultatori. Dar daca vreau ceva de la ei, sau invers suna cam asa:"-fata, da-mi si mie te rog nu stiu ce."
"ce-mi dai in schimb, sau ce-mi iese"
Aaa si "te rog" la ei e cam rar. Dar ii iubesc asa cum sunt ca sunt fratii mei pana la urma, eu sora cea mare si mereu au nevoie de mine.Si de multe ori la scoala cand au probleme cu cei mari ma iau de respectivii, fara sa stie ei, si sa-i vezi ce smecheri se cred in liceu...
Bafta!

| LoveMusic a răspuns:

Da, am şi eu un frăţior mai mic. Păi, când avem chef amândoi ne înţelegem foarte bine. Dar, când eu nu am chef, ne certăm şi urlăm unul la altul, prăpăd. laughing Dar totuşi, iubirea dintre fraţi e foarte intensă. Ţin mult la el happy Mai ales că este mic.

| PhotoIsMyLife a răspuns:

Pai am un frate de 17 ani iar eu implinesc 18 ani in vara...
Ne intelegem foarte bine! Chiar daca uneori ne mai certam...Totul e ok!happy
Sper ca si tu te intelegi cu surioara ta!
Si apropo bine ai venit in TPU! O sa-ti placa!:X

| lays a răspuns:

Buna! bine ai venithappynici eu nu sunt membra de foarte mult timp, dar sunt indragostita de TPU:d:X.Am si eu 2 frati mai mari cu 3 respectiv 7 ani.cu cel mic ma inteleg mai greu, el vb limbajul pumnului.nu ca ar da in mine, dar daca nu-i convine ceva, se rasteste la mine si incepe cu "daca iti dau una, daca te iau de un pciior si te arunc, etc". cand e calm, sunt ce a mai buna surioara din lume. avem si momente super, cand simt ca am un frate pe care ma pot baza, dar sunt rareoh go on. iar cu cel mare ma inteleg destul de bine, dar ne vedem foarte rar din pacatesad

| andreikai a răspuns:

Buna. Eu am un frate mai mic cu 4 ani si ne intelegem foarte bine.

| Bianca_4346 a răspuns:

Am un frate mai marelove struck24 de ani.cand imi aduc aminte ce certuri trageam acum 5 ani.rad cu lacrimi dar acum ne intelegem de minune.happyAbia astept sa vina acasa. ii simt lipsa

| Liviu a răspuns:

Well...
Si eu sunt now dar' nu prea imi place sa ma prezint laughing
In fine Sunt singur la parinti (asta mai lipsea un stres pe cap angry )
Orcum am o verisioara mica 4 5 ani ...si ma stoarce de nervi
Acuma asta e...
Acum imi vine sa o injur ca ma tragea de parstraight face (eu imi lasasem coada :X )
Asta e...
:/

| irina20 a răspuns:

Am un frate mai mare cu 3 ani(23), nu mai locuim impreuna dar vorbim des, ne intelegem foarte bine, imi stie aproape toate secretele.

| elyssa20 a răspuns:

Pai noi suntem 4, unu are 27 ani, altu 28, iar sora 29, eu fiind cea mai mica (am 20), am fost rasfatata si protejata de totii, normal ne-am mai si ciondanit dar cine nu o face? in orice caz cand ne intalnim cu totii la parintii acasa crede-ma ca se lasa cu...mult ras si alergare si pupici multi intre noi. iubeste-ti surioara si tu cum o fac eu cu ai mei.bafta si pupici si bun venit pe TPU.

| myha_8968 a răspuns:

Am o sora si in fiecare zii ne certam rolling on the floor