Mie mi se pare ca esti foarte geloasa si ai depasit masura. Ai depasit-o chiar dupa ce ai aflat ca nu s-a intamplat nimic si tot nu te opresti.
Parerea mea este sa renunti la testul poligraf, acesta chiar nu ar dovedi nimic si l-ai supara in plus pe sotul tau. Mai cred ca ar trebui sa apelezi la un psiholog si poate te ajuta.
Bună!
Ti-ai pus vreodată întrebarea ''de ce înşeală bărbaţii?''.
Dacă vrei ca lucrurile să se îndrepte, ai putea începe prin a-ţi schimba comportamentul faţă de sotul tau.
Lasă gelozia la o parte şi arată-i că-l iubeşti! Dacă primeşte de la tine tot ce are nevoie, nu va mai trebui să se ducă la alta.
Schimbă-ţi comportamentul faţă de el şi ai să vezi că şi el îşi va schimba comportamentul faţă de tine.
O zi bună!
Lucrurile pot varia de la un caz la altul, totusi, mie mi se pare ca esti FOARTE manipulata.
Buna,nici cum nu e bine Eu sincer cred ca a spus adevarul si a vrut doar sa te vada geloasa sa simta si el ca inca il mai iubesti. Poate se gandeste ca te-ai saturat de el, ca nu-i mai dadeai atentie ca la inceput, poate te-ai schimbat si tu, poate nu mai faci aceleasi lucruri care ii trezeau fiori in el la inceput. Cred ca intre voi a intervenit monotonia, si asta nu e bine deloc. Trebuie sa incerci sa renunti la gelozia asta pentru ca exagerezi si sa nu ajungi sa il pierzi.Lasa testul ala la o parte (pune-te in locul lui, tu daca stii ca nu l-ai inselat si el te-ar pune sa faci testul ala, nu te-ai simti penibil?).
Daca ai vorbit de pe contul tipei inseamna ca ti-ai dat seama foarte clar ca nu este nimic intre ei. Si ti-a spus ca nu vrea nimic in afara de tine, dar nici nu cred ca o sa reziste la gelozia ta. Barbatilor le place sa vada femeile de langa ei geloase, dar cu o masura. La fel cum cred ca si noua ne place sa stim ca barbatul de langa noi ne iubeste si este gelos daca se uita altul la noi. Fi inteleapta si salveaza-ti casnicia. Sunt 10 ani cred ca ati petrecut momente frumoase impreuna si e greu sa uiti de aceste lucruri. Aveti grija de voi si eu propun sa-i pregatesti o surpriza si sa fie totul bine Bafta!