| xFaith a întrebat:

Buna!
S-a intamplat vreodata ca mama ( iubitei/iubitului/sotiei/sotului ) sa va dea de inteles ca nu va suporta?
Daca da, cum ati trecut peste asta?

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
cu 24 de ani in urma, soacra mea il anunta pe fiul sau(sotul meu) asa.
Vino acasa dragul meu ca ti-am gasit o fata de sat si trebuie sa te insori, sotul meu care pe atunci eram in faza de cunoastere, ia chemat in orasul respectiv unde lucra sotul sa le dea de veste ca el a gasit o fata draga lui si ca trebuie sa o cunoasca..au venit socrii mei, m-au vazut si a avut tupeul sa zica.da.e frumoasa, dar noi am gasit o fata din sat de la noi si chiar daca tu muncesti aici, ea va putea sa stea acasa cu noi, la care sotul meu a raspuns clar si raspicat:
Eu sunt cel care se va culca cu ea, nu voi..asa ca eu iau ce imi place mie, nu ce va place voua..nu au avut ce face si au dat acceptul..nu mai zic ca de cate ori ne duceam la tara in vizita, nu puteam sa ne intelegem, ce as fi facut, nimic nu era bun..asa ca preferam sa plec, nu mai zic ca de doua ori era sa avortez din cauza ei..si am nascut la 8 luni...dar au trecut acele vremuri, au ajuns la concluzia ca eu eram nora cea mai cea si ajunsesera sa tina la mine enorm.din pacate amandoi sunt plecati la locul de veci.
O zi frumoasa sa aihappy

5 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Sotul/sotia ta cum trece peste asta? Ce zice el/ea trebuie sa conteze pentru tine, caci tu cu el/ea traiesti, nu cu mama lui/ei.
De cele mai multe ori mamele, uneori si tatii, nu sunt multumite cu perechea pe care au gasit-o odraslele lor, si asta nu-i un sfarsit de lume. Dar daca odraslele lor sunt afectate/se lasa influentate de gandirea lor, atunci relatiile lor au de suferit.
Deci, ce zice sotul tau? Este el tare de partea ta?

| harciog a răspuns:

Imi place enorrmmm.La mine inca nu s-a terminat si cred ca va tine pina cind va pleca dincolo.Rezist devenind ironic in preajma ei.Ma laud la ea ca toata lumea ma suporta, ma adora si ca practic e ceva imposibil ca cineva sa nu ma placa.Moare,nu mai poate.

| CiocolataAlbaAerata a răspuns:

Pfff,da,am trecut prin asta. nu știu ce să zic,adică eu eram conștientă că ea nu mă plăcea și eu când îl intrebam pe fostul dacă ea îi spune ceva de mine,el încerca să mă apere și să nu mă supere,dar eu știam că nu vrea să îmi spună.
Încercam sa îi fac oarecum pe plac cât timp eram în preajma ei, jucam un pic de teatruwinking nicidecum nu trebuie să te gândești că ea nu te suportă pentru că nu te iubești cu ea, ci cu băiatul ei și asta mi se pare o prostie sincer, să îmi zică el mie că mă-sa nu mă inghite. Mi se rupe mie de părerea ei.
Acum fiecare cu gândirea lui.
Și încă o chestie, nu pune la suflet ce zice sau ce face ea. E mai bine pentru sufletul tău să nu te consumi și pentru mama lui.

| Cosmin1I a răspuns:

Am ignorat si trecut mai departe

| Kaveri a răspuns:

Am trecut pe langa nu peste.