Iati un loc de munca si gata, evenual daca ai prieteni in alta tara du-te cu ei acolo stai impreuna cu ei contribui la chirie si ce mai este, faci un ban, iar dupa 5-10 ani petrecuti in afara poti veni linistit in tara sa iti cumperi un apartament/ o casa si sa locuiesti singur eventual cu viitoarea ta familie.
Cauta-ti un loc unde sa stai cu chirie. Sunt o gramada de apartamente in Bucuresti cu mai multe camere cu doi, trei studenti. Daca iti gasesti un aparatment pe care sa il imparti cu alte persoane chiria ar fi mult mai ok.
El si-a facut viata. Dupa parerea mea nu te poate controla pan' la nesfarsit. Poti sa devii independent si sa-l ignori. Eventual te poti muta la un prieten apropiat, iti gasesti un loc de munca, castigi bani si iti faci viata cum ''vrea muschii tai'' . Pentru asta iti trebuie bineinteles multa vointa sa poti trai pe picioarele tale.
Mult succes :3!
Eu cred ca cea mai buna solutie este sa pleci.Chiriile la garsoniere nu sunt foarte mari, cheltuielile nici atat.Nu ai un prieten care sa te insoteasca? Asa ati putea imparti cheltuielile
De ce nu intervine mama ta? De ce nu incerci sa te inscri la o facultate? Asa ai putea sa locuiesti in camin si sa iti iei si un job In ce oras ai vrea sa te muti?
Mama s-a dat dupa el si ii accepta comportamentul...
Ade întreabă: