| Dog4234 a întrebat:

Să vă spun, îmi place de o fată cu 2 ani mai mare decât de mine. E drăguță. Ne știm de la antrenament. Vorbim foarte la antrenament, dar când stau acasă îi mai scriu pe mess. Are obiceiul să se uite după mine, dar nu știu de ce. De obicei, nu ne privim reciproc. Ce sfaturi îmi dați?

Răspuns Câştigător
| mustafateke7 a răspuns:

Buna! Daca esti timid, nu vei rezolva absolut nimic. Sfatul meu este sa gasesti un moment si un loc perfect in care sa ii spui sentimentele pe care le ai tu fata de ea. Incearca sa iesi cu ea, sa o inviti la un film, chestii din acestea. Iar din cele enumerate de tine, ma gandesc ca s-ar putea si ea sa te placă...Nu conteaza ca este cu 2 ani mai mare ca tine, dar depinde si de varsta ta.

| Dog4234 explică (pentru mustafateke7):

Am 16 ani, nu știu dacă aș putea cu o fată de 18 ani. Dar vorbim destul de rar la antrenament, și totuși pe mess, nu vorbim cine știe ce. Aceia e problema.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Dog4234):

Daca ai putea ce? Depinde de tine. De regula alea de 18 se uita ala aia mai mari, dar nu trebuie' sa te doara capul de reguli. Nu ai ce pierde, go4it.

| Dog4234 explică (pentru GabiDumitrescu):

Dacă aș putea să fiu cu o fată de 18 ani. Nu vorbim cine știe ce, și fiind la început, nu prea am curaj să i spun că îmi place de ea. Dar totuși, îmi puneam întrebarea: De ce o fată mare și frumoasă, se uită după un prichindel de 16 ani?
Pe mess vorbesc cu E de o săptămână. Nu știu, poate aveți voi un răspuns la acea întrebare. Unul sincer, vă rog.

| mustafateke7 a răspuns (pentru Dog4234):

Doamnee, varsta este doar o cifra, mai ales ca sunt 2 ani! Daca o iubesti din adancul inimii tale spune-i, nu ai nimic de pierdut pentru ca cine stie, poate veni altul si ti-o ia!

Iubirea nu are vârstă. Dar am vorbit ceva timp, nu mult, dar am vorbit și m-am îndrăgostit de ea. Vorbea atât de frumos cu mine. Dar nu știu de ce nu prind curaj.

Mai e problema că sunt puțin cam urâțel. ăla e un defect major.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Dog4234):

Sint DOI ANI, dude. Diferenta asta peste citiva ani va fi ca si nula. De ce s-ar uita una de 18 ani la unul de 16? Lasam deoparte gold diggers (stiu un caz in care baietul lu' tata de vreo 17 ani tragea la rame la una de vreo 30 pentru un motiv foarte simplu - ala ii dadea la b*ci, ea se plimba peste tot pe banii lui - adica ai tatalui lui, ca p*tza asta avea doar alocatia ca venit) si nu pot vedea decat un singur motiv: vede la ala de 16 ani ca stie ce vrea de la viata in general. Pentru MENTALITATE. Asta e motivul pentru care in general oameniii normali stau cu alti oameni normali.

Defineste cuvantul uratel

Urât=dezgustător, neatractiv. Vorbind de aspectul fizic. De aia vorbesc. Ea e frumoasă, eu nu.

Pot vedea o poza cu tine si una cu ea? Ca sa pot sa imi dau seama cat de frumoasa este ea si cat de "urat" esti tu...

Îți pot da în privat, te rog?

Da!

Pe Instagram, e ok?

Perfect!

18 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

In timp ce se uita la tine se uita si la altii. poate altul ii baga pul intre craci si habar nu ai. Imputitele astea trebuie ***.e apoi nu le mai cunosti altfel tu vei fi cel care va fi prostu satului

| cristimihailov a răspuns:

In afara de a nu mai fi troll, intra in vorba cu ea.

| harukodaniel a răspuns:

Vorbeste cu ea. Prinde curaj. DAca pierzi timpul, o ia altul.
Nu ii spune direct ca o iubesti si prostii. Scoate-o afara. O faci sa se indragosteasca de tine. Treci la actiune acum. BE STRONG