E foarte geloasa! Eu am o poveste putin asemanatoare, Pe prietena mea cea mai buna o cunosc de cand eram la gradinita pentru ca mamele noastre au fost prietene, pe la jumatatea gradinitei s-a mutat la Galati eu fiind de la tara, ea venea in fiecare vacanta de vara si cateodata in weekend-uri sau vacantzele de Craciun si Paste dar de anul trecut a spus un secret al meu la o alta prietena a ei si cred ca a aflat tot Galatiul pentru ca eu ii mai cunosc niste prietenide acolo, mai mereu cand vorbeam cu baieti ei voiau sa vorbeasca mai mult cu mine in fine mie nu imi pasa pentru ca ei nu ma interesau dar simteam ca ei nu ii convine acest lucru, vara trecuta ne-am batut joc de un baiat pe mess (ea fiind la tara cu mine) i-am dat chiar si web sa ne vada iar dupa un timp am vazut un tip identic aici si cand eram aman2 se uita mai mereu la mine cu toate ca nu ma prea interesa pentru ca nici nu stiam sigur daca este acelasi tip de pe messin fine, in vacanta de iarna ea a venit si ne-am distrat dar cateva fete pe care nu prea le suport imi faceau vizite pe neasteptate au fost vreo 2 vizite de 1-2 ore si ea s-a suparat si nu ma crezut ca nu le-am chemat eu si de fiecare data imi facea chestii "ca iar apar prietenele tale intr-o noi ...bla, bla, bla" vara asta a stat doar 2 zile iar eu i-am zis ca acel baiat a venit iar si c nu imi palcea ca el se uita mereu la mine cand treceam pe langa el iar ea pe un ton putin "cu ciuda" spunea " sigur te-a recunoscut daca se uita la tine" (baiatul e ff dragut":X dar de obicei cand ii spuneam de alti baieti ca se uita prea mult la mine imi spunea "fata, cred ca ii palce de tine" si m-am gandit "oara ii place si ei de el?" pentru ca baiatul asta incepea sa imi cam ajunga la sufletzel si de atunci nu m-am mai gandit la nimic din faza cu baiatul acela. tot in aceste 2 zile imi spunea mereu ceva legat de prietenele ei din oras( pe mine nu ma deranja asa mult dar le aducea cam des in dicutie) iar daca spuneam eu ceva de prietenele mele facea o fata gen [mda, hai schimbi subiectu?] si cate o data spunea "da iar aduci vorba de prietenele tale" si se lasa cu cearta iar eu nu o mai consider cea mai buna prietena a mea fara ca ea sa-si dea seama, fac asta ca sa nu sufar in caz ca o sa patesc ceva asemanator ca si tine. Sper ca nu te-am plictisit dar simteam sa-im povestesc asta unei persoane care a trecut printr-o situatie asemanatoare
Ma bucur acum ca ai prieteni adevarati si ca te intelegi bine cu iubitul tau
papa:*
Buna, deja mi-a luat 5 minute sa citesc mesajul tau dar ai facut bine sa ne scrii, imi imaginez ca esti suparata, te-a injughiat pe la spate, vorba vine, nu te asteptai la asa ceva.Aceeiasi problema am avut-o eu acum vreo 12 ani, tot asa o "prietena"de-a mea, era geloaza pe mine ca eu eram in centrul atentiei, si ea nu. Dar eu nu eram in centrul atentiei ca vroiam, doar ca am ajuns sa ma respecte colegii si profesorii si mai ales adevaratii prieteni.Tot asa se bagase il vroia pe prietenul meu, ca era tare frumos si ea nu avea pe nimeni si era geloaza ca eu am de toate si pe toti langa mine si ea din cauza rautatii ei nu avea pe nimeni. Tu ai facut foarte bine ca te-ai despartit de ea, si cand o mai vezi dai ignore, cel mai bine nu o baga in seama.Nu te cobora la nivelul iei, ca pana la urma tot ei ii va parea rau ca nu mai sunteti impreuna.Succes in viata, si atentie la alegerea "prietenilor".
Am avut aceeasi prietena ca si a ta, pfff asa fete nu merita de iertat, nu mai trebuie sa fii prietena ei, ea pur si simplu te invidiaza si de aia face chestii din astea rele, nu trebuie sa mai fii cu ea pentru ca o sati distruga viata, fii sigura, mai bine cautati alta prietena, am facut si eu acest lucru si acum chiar am o prietena adevarat care ma ajuta si nu ma invidiaza deloc.Succes,sincer ea nu te merita, esti prea buna, no lasa sa te distruga:*
Ce sa zic se mai intampla...
App de intrebare. Sigur n-as fi mai fost prieten(prietena daca eram in locul tau) cu ea.
Ascuta fetito, tu tineti mindria ta de fata, mindreste-te ca nu esti ca ea asa fel de om, dar esti si mai buna, nu o lua in seama...prieteneste cu prietenii cu care crezi ca au simtul umorului ca sun intradevari prieteni si colegi buni... O sa-ti reuseasca in viata multe daca ai sa fii fata desteapta si nu ai sa te potrivesti la toate ipocritele.iti multumesc anticipat