Ia-o usor. In astfel de situatii, daca actionam emotional, rezultatul nu este deloc bun. Linisteste-te, lasa un pic timpul sa treaca. Un somn bun ajuta, nu lua decizii pe fond de oboseala. Daca o iubesti vei accepta ca relatia asta nu este doar pentru a satisace o relatie a ta, ci pentru a o face si pe ea fericita. Eu spun ca ceea ce acum pare o criza majora, poate fi de fapt o buna ocazie sa ii demonstrezi ca esti barbatul stabil, responsabil, capabil sa fie cap de familie si sa ii ofere siguranta pe termen lung, nu doar un pustan care isi taie venele la prima drama. In viata veti avea multe de trecut impreuna, nu cred ca ajungi nicaieri daca cedezi inca de la inceput.
Hai nu fi slab! Faza cu sinuciderea mi se pare o gluma proasta. Iubirea e trecatoare chiar daca acum simti ca e pentru totdeauna. Nu merita sa mori pentru nici o fata.
Acum daca o iubesti trebuie sa incerci sa o intelegi, sa te gandesti la nevoile ei, nu numai la ale tale. Si niciodata nu-ti pierde speranta! Daca e sa fie a ta, va fi. Daca nu, poate vei avea parte de o relatie mai potrivita cu altcineva. Viata se schimba de la o zi la alta. Incearca sa te adaptezi schimbarilor pentru a supravietui!
Ai 3 solutii :
1. O uiti si gata
2. O cauti si ''lupti'' pentru ea si ia'o la tine
3. Sinucide'te
Parca ti'am mai zis ca nu trebuie sa iei in considerare rahaturile ''soacrei'' tale, ce nu intelegi?
Daca ea nu vrea sa lupte pentru tine, asta este alta ''mancare de peste'' este cuvantul mamei ei impotriva cuvantului tau.
Daca si ea te iubeste nu ar trebui sa ascultati de parinti.Nu parintii iti aleg iubitul sau iubita sau nu-ti spun pe cine sa iubesti!