| Adrian323 a întrebat:

Buna/Sall TPU.Ce credeti doua persoane care s-au iubit 2 ani mai pot tine legatura doar ca prieteni? Si daca da, sentimentele vor mai fi aceleasi in timp sau vor fi cu totul altele.
In momentul de fata ea mi-a spus ca nu stie ce mai simte pentru mine si daca voi vrea sa tinem legatura doar ca prieteni.Credeti ca va mai putea simti ceva pentru mine, dar nu doar de prietenie? FUNDA celui mai sincer raspuns!

Răspuns Câştigător
| gfghn a răspuns:

Sigur ca puteti tine legatura dupa despartire.chiar puteti lega o prietenie frumoasa, este greu sa uiti ce a fost intre voi mai ales daca Ea nu are sentimente clare pentru tine e confuza ceva a provocat asta poate v-ati distantat si racit reciproc. Vorbeste cu ea si ajut-o luati o decizie impreuna 2 ani nu e un timp scurt deci ceva s-a intamplat tu trebuie sa stii, poate nu esti tu de vina dar mi-e greu sa cred ca sentimentele unei persoane se pot schimba asa "dintr-o data"

6 răspunsuri:
| cuvant a răspuns:

Salut Andriam,
Pot fi prieteni normal doar ca pentru inceput de cele mai multe ori apare o pauza ca fiecare sa se desprinda emotional. De obicei unul tot il va vedea pe partener cum l-a vazut deoarece nu e usor sa scapi de unele sentimente.
Vor fi momente aiurea si critice dar daca va puneti cateva limite si va ajutati veti putea ramane prieteni.
De obicei daca s-a terminat o relatie e foarte greu sa mai revina la aceleasi sentimente. Foarte putini au mai ajuns sa simta ca si inainte deci. incearca sa o intelegi si sa o vezi ca o prietena si nu iubita.

| mona a răspuns:

Pot tine legatura doar ca prieteni dar sentimentele se pot schimba

| Nastia a răspuns:

Nu cred.va veti iubi mereu. iubirea va reveni!

| Casica a răspuns:

Ideea e ca doi iubiti care s-au despartit si au ramas prieteni ori nu s-au iubit destul de mult, ori inca se mai iubesc. Daca ai fost cu ea 2 ani, inseamna ca te-a iubit, iar daca veti ramane prieteni, inseamna ca te mai iubeste. FundA?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu va mai simti nimic.doar intre picioare ceva-ceva dar nu de la tine.

| gfghn a răspuns:

Ms. de funda sper ca te-am ajutat