Daca lupti sa o "recuceresti" denota ca esti disperat. Crede-ma ca asta urasc femeile cel mai mult. Eu zic sa-ti vezi de treaba ta si sa nu te apuci sa te milogesti la ea. Cel putin sa ramai cu demnitatea intacta daca inima ti-e praf. Am trecut si noi prin asta, care te sfatuim.Nu e nimic special la tine, crede-ma. Daca vrea sa fie cu tine o sa te caute. Da nu o cauta tu ca un disperat ca, chiar daca e sa se impace cu tine o sa te trateze ca pe un labuş si dupa ce se plictiseste iti face vant. Cel mai bun sfat, las-o si mergi inainte.
Scuza-ma dar...tu te "auzi"? Femeia vietii tale dar nu mai stiai nimic de ea de vreo 2 ani? In astia 2 ani cam ce anume ai pazit? Adica...imi e imposibil sa cred ca tu chiar credeai ca inca sunteti impreuna sau devotati unul altuia in 2 ani de lipsa contact. Mai ales la varsta asta. Doamne fereste. Ii poti scrie DAR nu o lua cu "ce s-a intamplat cu noi". E stupid. V-ati despartit. Daca vrei sa o "recuceresti" incepe prin "buna, ce mai faci? nu te-am mai vazut de mult. care mai e viata ta" ..in nici un caz nu-ti asuma niste drepturi asupra ei pe care NU le ai
E drăguț ca un băiat să iubească așa și toți au in suflet o singura fata specială dar asta e un subiect sensibil și tot ce poți face e să accepți și să treci peste, o să îți vina și ție rândul și probabil că o să dai de o fata buna și tu nu o sa o ranesti.
Pierdut de ce? Până la urmă în tot acest timp nici unul dintre voi nu a încercat sa îl contacteze pe celălalt tu te-ai trezit brusc ca ai pierdut-o doar când ai văzut ca e fericită cu altcineva! Dacă chiar o iubeai nu piedeai legătura cu ea și nu-ți vedeai bine mersi de viață! Ce credeai ca tu o să-ți trăiești viata și ea o sa te aștepte pana te hotărăști tu ca e timpul să-ți aduci aminte și de ea!?
Dragoste cu forța nu se poate. Voi nu ați mai ținut legătură o perioada de timp și cumva e firesc ca la vârsta voastră și după atâta pauza sa va reorientati, nu cred ca te poți aștepta ca un cuplu care încă e la școala și se desparte o perioada de timp chiar sa îmbătrânească împreună
Poate era o fata desenata pe perete. Ce, stii tu ce-i aia ''prietena''?!