| iulianaiilli a întrebat:

Bună
Săptămâna viitoare iubitul meu vine acasă doar pentru a petrece timpul cu mine, a fost și vara asta acasă ar fi trebuit sa plec cu el dar m-am înscris la un curs și am spus ca după ce se termina voi pleca. Zilele trecute mi-a spus ca vine și a fost o surpriza frumoasa, urmează să termin și cursul și aș vrea să plec odată cu el, suntem majori toate cele, el e matur, însă eu pot spune ca depind de tata și că l-am ascultat mereu, tata nu știe ca vine dar ma gândesc cum să-l fac în caz că nu e de acord și mă lase să plec cu el, tata îl iubește că pe propriul copil, dar o să rămâna singur și îi e greu fără mine. Cum aș putea să-l fac să mă lase să plec, știind că în vara ne întoarcem și o să vină și el în vacanțe la noi. Vă mulțumesc mult

7 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Mai bine nu te duce nicăieri cu iubitul tău pînă nu te ia de nevastă.Să te ceară de nevastă de la tatăl tăi, pe urmă sigur te lasă să pleci cu el, va avea încredere în el.

suntserios
| suntserios a răspuns:

S a inmuiat baietasul. acum te lasa sa te educi si tu un pic?

| iulianaiilli explică (pentru suntserios):

Hmm, sunt destul de educată dacă nu mi-ai adresat cu o anumita tentă de jignire

| suntserios a răspuns (pentru iulianaiilli):

Nu a fost nicio tenta de jignire, dar cam pari ca ai uitat ca te plangeai acum vreo luna ca iti dadea ultimatumuri daca nu renunti la educatia ta sa te duci acolo sa muncesti pentru el.

| iulianaiilli explică (pentru suntserios):

Nu,nu am uitat, îți mulțumesc că mi-ai răspuns și atunci
Nu muncesc pentru el, principala e companie pentru ca muncește de la 16 ani, stă singur și îi e greu cu toate cele și nu o sa stam în Spania pentru ca se retrage aici, cum nu as vrea sa renunț la facultate și etc, mulțumesc

| Caro34 a răspuns:

Eu zic sa-i spui sincer ca ai vrea sa mergi cu el, sa va faceti un viitor frumos impreuna, ca va iubiti mult si ca el este oricand binevenit la voi, apoi ca in vara veniti inapoi acasa si ca il vei ajuta cu tot ceea ce va avea nevoie. Banuiesc ca parintii sunt despartiti si tu ai ramas cu tatal. Este oricum frumos ca il accepta si nu cred ca vor fi probleme. Posibil se va simti singur insa il poti zilnic suna, mai poti trage o fuga pe acasa cateva zile si totul va fi bine. Trebuie sa-ti faci viata ta, nu poti ramane mereu langa parinti, mai ales ca tara noastra nu ne ofera joburi cum se cade... Trebuie sa invatam sa vedem lucrurile si altfel! Numai bine!

| FoxyM a răspuns:

Salutare! Tot ce-si doresc părintii de la copii lor este sinceritate, iubire, respect, incredere si comunicare.Stai aproape de acesta si explica-i usor si clar ca tu iti doresti mult sa pleci alături de iubitul tau si ca vei tine legatura mereu cu tatăl tau si ca oriunde vei merge, te vei gândi la el. Spune-i ca doresti sa vezi acea tara si ca vrei sa calatoresti si ca in vara, il vei lua pe acesta acolo sa vada si el ce este frumos.Trebuie sa-i arăti responsabilitate si increderea in tine ca sa il poti convinge.Meriti"a doua sansa"