Buna:* te sfatuiesc sa nu te imbraci nici prea modest.nici prea vulgar. undeva pe la mijloc si in ceea ce priveste tenul ar fi bine sa il dai cu putin putin fond de ten si la ochi cu un tus si putin rimel.Vezi ce haine ti se potrivesc mai mult, care te avantajeaza si care sa-ti placa si tie. Daca nu ai ideei te poti inspira de pe internet poate ai niste hainute care ar merge bine combinate si la intalnire sa fii tu insuti si totul va fi bine! Succes:*
Eu zic sa fi cat mai naturala! asa cum a spus si 'copilul92...' Nu incerca sa te imbraci cine stie cum sau sa te machiezi si mai stiu eu ce, daca te place te place asa cum esti.
Dar hai sa gandim altfel: daca ar fi sa ai pana la urma o relatie cu el crezi ca o sa ai timp sa fi tot timpul impecabila? poate se intampla odata ceva si nu ai timp sa te aranjezi suficient gen in 10 min sunt la tine...ce faci?
Mai bine lasa-l sa te vada asa cu esti! Succes!
Ia-ti niste colanti cu aspect de jeansi cu o camasa mai lunga sau bluza (tot lunga) si niste opincute .A...si sa-ti lasi parul desprins.
Te sfatuiesc sa fi tu insuti, poarta ce porti de obicei. Daca ii place de tine, o sa ii placi oricum. In fond, nu haina face pe om, crede-ma. Si in plus, sunt un baiat care spune asta.