| Zero123430 a întrebat:

Bună seara, aș dori părerile voastre aici in comentarii și sa fiu și eu lămurit și sa nu mai fiu asa stresant. Începutul.
Este o fată foarte frumoasă și ea in trecutul ei a avut două relații care și-au bătut joc de ea si eu am avut o relație cu altă fată si părerea mea este despre fata cu 2 relații oare voi in locul meu ce ați face? V-ați face o relație cu o presoană de genul? Care țin sa menționez s-a culcat cu ea si eu nu am făcut asta niciodată, nu îmi e rușine sa zic chiar dacă unii o să râdă cred, zic adevărul, părerile voastre?

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Eu râd de modul cum ai scris.

| ania a răspuns:

Eu cred ca o relație e buna doar dacă e ÎN vederea căsătoriei,, altfel e pierdere de vreme. Dacă o ierți ca nu mai e virgina și ea alege ca pe viitor dacă te însori sa u te însele, puteți avea o căsnicie fericita.

| sierra1 a răspuns:

"a avut două relați care și-a bătut joc de ea, si eu am avut o relație cu altă fată, si părerea mea este despre fata cu 2 relați oare voi in locul meu ce ați face va-ți face... părerile voastre?"

Dragă ZERO, părerea mea e că ai scris ca o cizmă. Dacă respecți site-ul ăsta, rupe-te-n figuri să scrii cât de cât corect.

| Freya1 a răspuns:

Deci tu nu ești de acord ca fata a avut doua relații înainte de tine?
Pai daca vrei sa o accepți bine, dacă nu, nu.Nu avem noi cum sa ne dam cu presupusul lângă cineva ai fi tu fericit.

| anonimg a răspuns:

Uite cum văd eu lucrurile, și cred că vederea mea este cea mai bună.
Relațiile apropiate cu persoane de sex opus se fac doar atunci când amândoi sunt pregătiți pentru căsătorie din toate punctele de vedere.
Pentru că o astfel de relație trebuie să aibă un scop, trebuie să conducă undeva; și scopul acestor relații este căsătoria.
Pentru că fără un scop, este ca și cum amândoi s-ar urca într-o barcă pe un ocean și s-ar lăsa purtați de valuri și de vânt. Asta înseamnă naufragiu, adică distrugere; chin și suferință pentru amândoi.
Unul din motivele pentru care relațiile nu rezistă este pentru că nu ca scop căsătoria. Cei mai mulți -atat băieți cât și fete- își fac relații doar ca să nu fie singuri. Dar asta înseamnă egoism.
Oricât de mult am iubi pe cineva, dacă responsabilitatea căsătoriei nu există pe nicăieri în acea relație, sfatul meu este să nu intrăm într-o astfel de relație. Pentru că aceasta se va sfârși de cele mai multe ori în suferință. Se va pierde tot ce vom investi în această relație: timp, bani, sentimente, și multe altele. Ba încă la despărțire vă veți urâ și vă veți fi dorit să nu vă cunoașteți. Ar fi o investiție în eșec de la bun început.
Mai mult, orice despărțire va face inima incapabilă de a mai iubi la fel ca la început. Și cu fiecare despărțire, inima va slăbi și va iubi și mai puțin. Astfel sunt oameni care au rămas datorită vârstei lângă partenerul de viață, dar între ei nu mai există dragoste. Nu că nu vor ei, ci pentru că ei nu mai au capacitatea de a avea sentimente profunde unul pentru celălalt. Sau este și mai greu când unul iubește, dar celălalt rămâne rece la această dragoste. Și este și mai rău când apar copii, și aceștia văd că părinții lor nu se iubesc, sau unul din părinți nu iubește pe celălalt pentru că nu poate, nu pentru că nu vrea.

În concluzie, nu trebuie să fim oameni cu judecată și să nu aducem la suferință viețile noastre, și cu atât mai mult viețile altora. Noi nu trebuie să ne jucăm cu inimile oamenilor.
Trăirea în ascultare de Dumnezeu

| AmandinaDragan a răspuns:

Daca o vrei atunci casatoreste-te cu ea. Asa sa fie corect. Esti in pozitia trei. Era cineva pe aici al 16-lea.