Este clar ca el isi protejeaza celelate relatii, de aceea tine telefonul inchis, avand cu siguranta si alte persoane in viata lui, mai importante de care ii pasa, odata ce inadins nu raspunde la telefon decat in baie, ascunzandu-se de tine.
Un om care nu are nimic de ascuns, isi pune telefonul pe masa si raspunde intotdeauna indiferent de cine suna.
Faptul ca tu ai deja 2 copii face relatia grae sau chiar imposibila pentru un barbat care nu are copii si nici nu vrea raspunderea altora, apoi el vine si pleaca de la tine cand vrea, tinandu-si telefonul inchis sau vorbind numai cand intra in baie, ar trebui sa-ti spuna ca pe tine nu te tine pentru o relatie serioasa au de viitor, ci temporar de nevoie, ca sa primeasca sex gratis.
Are telefonul plin de gagici.
Si pentru felul in care se ascunde, am putea vorbi si despre inteligenta lui
Nu te sfatuiesc sa scapi de el pentru ca e infidel, ci mai degraba pentru ca e un clown.
Minciunile pe care le-ar scoate pe gura atunci cand tu l-ai intreba de ce se comporta asa, ar fi mai enervante decat faptul ca te inseala.
Intr-adevar nu e frumos sa ceri parola de la telefonul lui, mie daca mi-ar cere cineva asa ceva as face urat. Telefonul e ceva personal.
Intreaba-l si tu ce tot face atata pe el. Daca se eschiveaza probabil are ceva de ascuns, ori are pe altcineva ori joaca la pacanele, cine stie. Am zis ca nu e frumos sa ceri parola pentru ca astfel se distruge increderea intr-o relatie si el o sa se supere dar asta nu inseamna ca nu poti sa faci ceva pe ascuns, daca banuiesti ca te inseala pune si tu o camera ceva in baie fix desupra la wc ca sa vezi exact cu ce se ocupa individul
Nu cred ca am atâta dorința sa îl mai verific treaba asta e de mult timp
Nu este normal ca un om sa isi inchide netul langa tine. Clar nu vrea sa primeasca notificari. Are ceva de ascuns, asta este sigur. La toaleta se duce cu telul pentru a face ce nu poate face langa tine, si sa inchida iar netul, si mai grav. Cu siguranta are pe altcineva, sunt unii oameni, iti ascund o viata intreaga, nici nu iti dai seama
Chiar dacă sta chiar și 5 zile la mine și doarme și mănâncă și ieșim chiar și asa sa aibă pe alt cineva? Exista?
Da, se poate
Posibil orce
Buna.
Sunt de acord cu NoTurbinaNoGood, nu-l parasi pentru ca te inseala (sigur o face dupa comportamentul descris de tine) ci pentru ca este prost. Spune-i sa-ti dea telefonul sa umbli si tu, te refuza, lasa-l si tu fara sex o luna. O sa plece singur. Scapi de un prost din cercul tau de cunoscuti.
Ai Încredere în instinctul tău! Cel mai probabil are câteva persoane pe lângă tine sau e dependent de anumite filme...
Nu știu ce sa mai cred dar chiar nu mai am încredere în el.