| cappucinno a întrebat:

Buna seara all! Am trecut si eu clasa a 9-a si m-am imprietenit cu toti colegii si colegele mele din clasa care sunt super de treaba. Dar in clasa am 2 baieti care de la inceputul scolii le pun mana pe fund si pe sani la fete, vorbesc urat, ca pe maidan. isi bag isi scot toate cele. Mi-am facut mai multi prieteni mai "apropiati" sa zic asa, printre care si o fata mai aratoasa, de care mereu cei 2 baieti respectivi (colegii din cls cu mine), ii pun mana pe fund si pe sani si mai multe chestii nesimitite. Ea este o fata de treaba, sensibila si foarte foarte OK. Acum 2 zile i-am spus pe mess cam asa : "stii, eu daca as fi in locul tau nu i-as lasa pe acei baieti sa ma atinga in locurile respective si le-as raspunde pe masura" cu alte cuvinte am vrut sa ii dau un sfat. acum ea nu stiu ce a inteles, dar de cateva zile nu mai vorbeste cu mine. Sa inteleg ca ea s-a suparat pe mine fiindca i-am spus ca dc acei colegi ii pun mana pe fund si?! poate i-o place dar nu cred. Acum nu stiu ce sa mai cred si ce sa mai fac, eu vreau sa vorbesc in continuare cu ea dar nu ma mai baga in seama de 2 zile tot se face ca nu ma aude si mie imi pare rau. Mi-am cerut si scuze si mi-a spus ca nu tine la suparare iar apoi mi-a spus "papa" atat straight face. Daca am gresit si am facut un gest nepoliticos vreau sa-mi spuneti si voi ce credeti si despre mine si despre ea, adica cam ce ar fi inteles ea din tot ce i-am spus.
si inca ceva : daca eu am gresit cum pot sa o fac din nou sa vorbeasca cu mine? cum sa ma impac cu ea? Va multumesc! astept raspunsul vostru!

15 răspunsuri:
| Luori a răspuns:

Ai vrut sa-ti dai cu parerea, ea poate a inteles gresit. Abia a inceput scoala, deci nu o cunosti indeajuns pentru a spune cum este, ce-i place si ce nu. Cel mai bine este sa vorbesti cu ea, dar fata in fata, sa nu-i dai sansa sa te respinga, si sa asculte tot ce ai de zis. Ii spui ca daca ai jognit-o, nu asta a fost intentia, ci sa-i dau un sfat prietenesc. Poate crede ca esti invidioasa, sau cine stie ce idei.

| snowflake a răspuns:

De ce nu o intrebi direct ce a deranjat-o?

cred ca in felul asta o sa afli chiar de la ea ce anume, decat sa ne dam cu parerea pe aici.
din punctul meu de vedere, nu ai gresit cu nimic, dar cine stie ce a intrerpretat, poate ca tu esti. mai cu cornite?

| snowflake a răspuns:

In cazul in care ti-a spus-o chiar ea ca nu are ce sa faca, poate ca ii este frica sa ia initiativawinking

| gabrielgypps a răspuns:

Probabil ai facut-o sa se simta prost, eu cred ca nu-i face nici o placere sa fie atinsa si umilita de aia 2, insa poate lasa capul in jos si evita subiectul. acum ca ai atins punctul sensibil si i-ai dat de inteles ca toata lumea o vede, rusinea ei a devenit publica strigata cu voce tare.de fapt e o rusine a iei care nu vrea sa o discute in public, deci nici cu tine.
varianta ta ar fi posibila insa mai putin probabila, depinde cum se comporta cand era luata la atins, daca radea si se facea ca ii plesneste pe baieti ca acestia sa continue jocul sau din contra, incerca doar sa se eschiveze si sa se departeze. urmareste-o in continuare si vei avea raspunsul.

Răspuns utilizator avertizat
| LovعlyFeelings a răspuns:

Crede`ma ca si mie mi s`a intamplat. Cand eram in scoala gen. aveam si eu niste colege mai " frumoase " indragite de colegi. Eu eram cea data la o parte. Cand am jucat un joc numit " Provocare sau dezbracari " ele erau in centru` atentiei si baietii le puneau tot felul` de provocari. Ele puteau renunta la joc daca nu le placea. Uite ce`ti propun eu... Fa`te si tu mai " magar " si fa ce fac colegii tai pentru. ca si fata respectiva o sa fie la rand. Totusi, n`o fa din prima in fata ei pentru. ca s`ar putea sa-ti reproseze ce i`ai zis tu pe mess. Cand apare in fata ta, tine`o in brate si n`o lasa sa treaca chiar daca te`ai alege cu o palma blushing. Spune`i ca ai gresit [ Din nou ] si ca acum sti ca a facut ceva gresit... Mai spune`i ca tu nu esti asa pentru. ca parintii te`au educat cu cei 7 ani de acasa. Sper ca fata sa fie a ta! Succes!

| baietzelu a răspuns:

Cateodata nu trebuie sa te bagi in nimic, de exemplu acum. E treaba ei, nu trebuie sa-i deschizi ochii, daca ei ii place asta e. Presupun ca ori s-a simtit jignita ori ii place cum ai spus tu. Dar las-o ca o sa-i treaca. Succes!

| ZOON a răspuns:

Eu nu inteleg un lucru de ce ministrul invatamantului(un prost, fraier si analfabet) pemite ca asemenea (puroaie, jeguri penale de copii) precum cei 2 baieti din cls ta sa mai fie primiti in scoli cica hai sa ajutam copii sa invete bai frate pai la asemenea gesturi eu pe cei doi baieti de la tine din clasa i-as fi dus la tichilesti fiindca acolo le e locu bai frate educativa copii ca din cauza acestor progenituri acultam manele, spargem magazine, rupem cercei din ureche, furam celulare si ne mai si plangem frate...

| lupuldemare a răspuns:

Pune-i si tu mana pe fund si pe sani poate ai place si spune-i ca o iubesti fii cu tupeu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar nu vad cu ce ai gresit asta nu e jignire e doar un sfat(si inca unul bun), probabil ca ii place.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Laurry eu nu pot sa fiu asa ca ei. sa fiu badaran sa o tin in brate ca asa imi vine mie si sa-i trag una la fund din placere... nu sunt asa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cam ii place ce i se intampla.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai gresit, dar probabil ea a crezut ca tu o crezi usuratica cand i-ai zis :''. eu in locul tau...''Si cine stie poate ii place, daca nu ii placea facea ceva, se ferea sau mai stiu eu ce...eee cls a 9a mai dureza pana sa va cunoasteti bine

| cappucinno explică:

Gabryelgypps : inainte sa ne certam mi-a spus ca ei nu ii place sa se comporte asa baietii cu ea dar nu are ce sa le faca.

| deea_8537 a răspuns:

Poate ca ei ii place ceea ce ii fac cei doi baieti
dar mnoh daca nu vrea sa vb cu tine e prostia ei dar las-o in pace chiar nu vad cu ce ai gresit tu