anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 19 ani și acum sunt căsătorită cu un arab. Tin sa mentionez ca părinții mei au fost de acord. El s-a mutat în România și acum stam împreună. Problema e ca imi impune sa port hijab ( pentru cei ce nu stiu niqab este valul ce acoperă toata fata in afara de ochi) si am acceptat să îl port cand ies afara. Inițial a acceptat. Ieri m-a obligat să îl port chiar si in casa si azi la fel. Cand imi fac baie ma pune sa îmbrac un costum special pentru musulmani care imi acoperă tot corpul si sta sa ma păzească ca sa nu cumva sa ma dezbrac. Aseară m-a pus sa dorm cu niqab-ul pe cap. A spus că de săptămâna viitoare o sa port obligatoriu burka (haina ce iti acoperă tot corpul inclusiv ochii lasandu-ti doar o plasa prin care sa vezi ). Ce sa ii spun? Cum sa il conving sa ma lase sa port doar hijab(valul ce iti acoperă doar parul)? Nu vreau sa il părăsesc deoarece chiar il iubesc.

31 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ori chemi jandarmeria sa te scape de el sau pleci in tara lui

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Lasa-l dracului! Ala este batut in cap. Daca te mai si duci intara lui vei intra in harem si n-o sa mai iesi.

Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu ai ce să îi spui, nu ai cum să îl convingi.
Poți să refuzi tot acest nikab și așa mai departe.
Dacă și la baie, dacă și în casă, și dacă așa de tare îl iubești atunci suportă ce iubești.
Sau obligă-l să te suporte el pe tine.
Una din două.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Chiar m-ai necăjit pe ziua de azi! Uite, din cauza asta ajung să urăsc toate religiile. Una este credința, alta este delirul ei.

| Drimmero a răspuns:

Daca de vorba buna nu stie, poate stie de bataie.

Lasand gluma la o parte, ala e bolnav mintal daca iti cere asta, iar tu ai gresit enorm ca te-ai compromis cu el, sa va tot placa arabii. Ai demnitate si infrunta-l,, nu are absolut nimic ce sa-ti faca, esti in Romania, daca esti fata desteapta te folosesti de asta si il cumintesti imediat pe camiloi.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Il iubesti pe draq. De aici tot in jos o sa mergeti. Daca el nu te iubeste cit sa fie normal la cap si sa te lase sa traiesti ca in 2019, nu ca in 1219, cel mai destept lucru e sa divortezi urgent. Astia nu sunt oameni normali la cap. Daca ai macar o farima de ratiune ramasa, fugi cit mai poti!

| relian a răspuns:

Il iubesyti oare de ce? Pun pariu ca are ceva banuti,ca doara de aia ai luat un arab,alt motiv nu prea vad laughing asa ca ai de ales ori cu banuti si ninja ori saraca si in bikini laughing asa ca nu te mai plinge,aia ai ales taci si inghite,nu vad ce intrebi pe altii ce iti face un,nu stiu cum sa le zic la astia ca oameni sigur astia nu-s laughing,deci a ajuns un animal primat,cam aia is astia niste primate de pe treapta cea mai de jos sa isi bata joc de unele ca tine,dar stii de ce? Pt ca tu esti mai slaba ca ei laughing altfel daca erai o persoana normala nu ajungeai aici.

Stai nitel,dupa costumul de ninja, urmeaza plozi, mergeti la magazin, tu cari toti plozii, impingi carutu cu ce cumperi, el va merge in fata cu mainile la spate laughing stai nitel ca de abia acum urmeaza altele laughing

| Freya1 a răspuns:

Dacă nu este vrajeala ce scrii, aia e asumati.
Dacă părinți tai au fost de acord sa il iei inseamna ca si ei sunt la fel de posturi ca tine.Ce te pune acum sa faci este apa de ploaie pe lângă faptul că o sa iti mai aduca 2, 3 in casa pe lângă tine si tot ce va trebui sa faceti va fi sa il slujiti.

| Celcestietot a răspuns:

Daca el te-ar iubi pe tine, nu te-ar obliga sa practici asa ceva. Obliga-l si tu sa mearga la biserica zilnic sau saptamanal, sa vedem daca ii convine (biserica ortodoxa). Apropo, nu stiai ca asa se comporta acesti musulmani? Tu ti-ai ales viata asta, singura te-ai condamnat... pacat.

| OldSoul a răspuns:

Daca chiar il iubesti.
Ii vei face pe plac.

| sofisis a răspuns:

Pe langa tot ce ti s-a zis mai sus iti zic si eu: stii ca tu nu vei avea nici un drept asupra propriului tau copil nu? Si daca el moare, parintii lui iti pot lua copilul. Ce te-o fi apucat sa iei sot arab, nu stiu.

| Plato a răspuns:

Cam trebuia sa te gandesti putin si inainte.
Vorbeste cu el, explica-i ca totusi sunteti in Romania, nu acolo, si ca alta a fost "intelegerea".
Care e faza cu dusul? Adica cine te poate vedea acolo, Allah? Nici ala nu e voie?
Nu vreau sa iau o religie in deradere, insa "burka" aia e o stupizenie. O esarfa pe cap e ok, nu zic, dar asta e bataie de joc.

Parerea mea e ca ai facut destule pentru credinta lui. La asta ar trebui sa spui nu. Nu suntem in tarile arabe, nu te poate omori cu pietre. Va trebui sa accepte pur si simplu ca nu-ti poate ineca identitatea si anula personalitatea. Ce se intampla acolo e sclavie, e anormal. Repet, nu suntem acolo. Aici ai tot dreptul sa-ti spui parerea si sa-i raspunzi.

| Emma30555 a răspuns:

Nu cred ca e adevărat... Dacă ar fi adevărat ți se pare normal asa ceva? Îl iubești ca ce? Ca te pune sa faci baie îmbrăcată? Are logica?

| anonim_4396 explică (pentru Emma30555):

Cum sa fac baie imbracata? Cum te speli? Lol
Dar cred ca intrebarea e TROLL adica, in Romania nu prea vezi musulmani acoperiti total. Eu am vazt femei musulmane, parca aveau ceva pe cap, dar atat. La haine erau OK.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu vezi fiindca nu ies singure din casa iar atunci cand o fac trebuie sa mearga in urma babuinului ca un catelus...

| ywar a răspuns:

Il iubesti? Ai scapat de saracieeeeee! Asta s-a intamplat.
Acum mananca-l prajit. Te obliga si tu reactionezi. Cum reactionezi nu pot sa spun ca asta e de Investigation Discovery si imi sterg astia raspunsul.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Pare troll. Mi se pare ca nicio persoana sanatoasa la cap n-ar mai sta sa intrebe ce sa faca in situatia data.
Daca nu-i troll, iti cam meriti situatia.

| sadrian46 a răspuns (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Nu e troll, ar fi prea inteligent să inventeze povestea, e dureros de reală. Allah akbar! Vai de noi, dacă ajung ăștia să aibă bomba. Trump te votez, nu-i lăsa, bagă mâna în ei și lasă-te greu!

| AliGab a răspuns:

Iarta ma ca iti spun dar stai ca proasta si indura daca nu vrei sa il parasesti. Ce naiba va trebuie arabi care va chinuie si va obliga? Cu astia ori este alba ori este neagra, nu exista loc de gri (de convingere/respectare a voii tale). Ori il parasesti, ori stai si induri (lucrurile se vor inrautati langa el)

| sadrian46 a răspuns (pentru AliGab):

Și în nici un caz să părăsești România să te duci cu el pe la ei pe acolo.
Apoi, mai vin copii. Dacă o să aibă o fată, știi ce face cu ea la pubertate? O pune să se poarte la fel?
Cum o să se simtă biata fată?
E absurd ce trăiești! Fuga la mama acasă și scapi de el!

| TheGentleman a răspuns:

Incredibil ce șobolan ți-ai ales pe post de bărbat. Azi mâine poate te detonează pe te miri unde... incredibil.

Nu prea ai ce face, decât să te desparți de el.

Uite, citește povestea asta scrisă de Ispirescu, fiindcă povestea asta seamănă mult cu a ta.

Copilul cel isteț: https://basm.scoala-online.eu/......cel-istet/

| 1231242 a răspuns:

Salutări!

Aviz amatorilor de iubirea p-lii mele, nu există așa ceva, există prostie, aici fie ar fi o atractie care s-a dus de mult, fie bani, dar trăind in Romania, sigur sunt banii. apropo la 19 ani casatorita, ba chiar cu un strain, sunt impresionat, vorbesc serios, dar tot pro-astă ești că ai făcut asta.

| MademoiselleCosmina a răspuns:

Gandeste-te ca daca te iubea, nu te obliga, indiferent de situatie.
Impune-te si tu. Nu trebuie sa fii sclava lui.

| LupusDei1993 a răspuns:

Spune-mi unde stati, te ajut sa scapi de el.

| Bratu_Andrew_2000 a răspuns:

Buna seara!

Din pacate, nu am un raspuns care sa iti placa.
Nu este ok asa ceva. Inteleg ca este religia lui si ca trebuie respectată insa nu im felul acesta. Este extremism ce practică el. Sa porti costum special si sa te păzească sa nu te dezbraci? Este mai mult decat absurd. In numele carei religii v-ati căsătorit? Cata vreme nu esti musulmană, nu are dreptul să se comporte astfel cu tine. Tu nu ar trebui nici macar hijab sa porti. De ce nu ati lămurit toate astea inainte de căsătorie? Parerea mea este ca ai facut un pas mult prea rapid... Eu am 18 ani si crede-ma cand iti spun ca stiu ce inseamna sa iubesti pe cineva enorm dar nici nu ma mărit cu nimeni in viitorul apropiat. Este cazul sa ai o discutie foarte serioasă cu el. Nu merita sa traiesti in asemenea abuz. Rămâi cu el cu conditia sa nu mai fie asa de abuziv.

Stiu ca nu este ce vroiai sa auzi insa te rog eu nu iti trăi viața asa. Daca te iubeste destul, va intelege.

Mult noroc.

| Plato a răspuns (pentru Bratu_Andrew_2000):

Femeile se mărită, bărbații se însoară, prietene.

| Sindbad a răspuns:

Iubeste-ti harapul. Pai nu esti nevasta lui? ce te plangi, ca ia decizii pentru binele tau

Ce chestie cand aud plangeri de asta...cu totul surpinzator nu-i asa? parintii au fost de acord? sa le puna si lor burka pe cap. Da cocosei de aur sau camile a platit pe tine? scuza-mi indiscretia. Ca daca nu, parintii tai si-au dat fata si pe moca. Aici e raiul tuturor smenarilor: fete frumusele, proaste si gratis.

Mult mai bine sa plecati in tara lui de provenienta: acolo nimeni nu ar comenta, iar aici scapam de plozi arabi

| Volsvagan70 a răspuns:

Aberezi.
Majoritatea arabilor din Romania nu le impun nevestelor lor sa poarte hijab. Ea a avut noroc de un fanatic.

| AG777 a răspuns:

Nu

Sa nu te superi pe mine ca-ti zic, dar tu ai fost de acord sa te mariti cu el sau ai fost doar constransa?

Sincer nu stiu ce fericire o sa ai langa un astfel de om, daca acum e asa, mai tarziu o sa fie si mai nasol, sunteti doua persoane cu culturi diferite, iar daca nici el nu e de acord sa-ti respecte stilul de imbracat si cultura ta, eu zic ca e mai bine sa-l lasi, baieti faini si de gasca mai gasesti.

| ChawChaw a răspuns:

Fugi de el, nu respecta traditiile alea stupide daca nu vrei.Incearca sa il iei cu frumosul, iar daca nu merge iti recomand sa apelezi la usa (sa te desparti vreau sa zic sad ). Stiu ca e greu, dar o sa fie in binele tau!