| RobertG101 a întrebat:

Am 23 de ani si o mica problema: eu cand ma intalnesc cu personae straine prima oara ma intimidez putin dar dupa aia ma obisnuiesc cu ele. Credeti ca-mi va afecta asta daca vreau o relatie cu o fata?

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate o sa te vada fata respectiva mai pampalau daca ea e o fire tupeista.
Daca si ea e timida, atunci o sa te inteleaga.
Depinde de personalitatea fiecarei persoane.
Trebuie sa fii tupeist, dar sa nu intreci limita.

| 393Dan a răspuns:

Evident ca te afecteaza daca inca nu ai avut o relatie

Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns (pentru RobertG101):

Mai multa incredere in propile forte si mai multe experiente cu alte persoane straine, nici mie nu mi-a fost greu cand am inceput sa lucrez cu oamenii find timid, dar nevoia te impinge si uite asa am evoluat cate putin si acum numai am emoti, frici de genu, in fata a mai multor persoane mai am emoti de exemplu plimbarea pe centura noaptea dar fata in fata cu cineva e ok

| 393Dan a răspuns (pentru RobertG101):

Daca ti-e greu sa treci de timiditate, ai putea sa faci din asta un joc/exercitiu. In orice situatie (nu doar ce tine de fete, dar in genere, cat mai mult vei exersa proactivitatea, cu atat mai usor iti va fi in toate situatiile) sa te impui sa fii proactiv si sa iesi din zona ta de confort, pentru ca asta ar fi o regula a "jocului".
Mie cand mi-e frica sa fac ceva, incerc sa nu ma supragandesc la acel lucru, dar sa numar pana la 5 si s-o fac. Merge, nu merge, n-are importanta, la 5 - o fac. Poti sa incerci daca vrei.

| SERIALS a răspuns:

Pai e ceva normal, cu timpul te vei obisnui, socializeaza cu oamenii.

| ovidiu123432 a răspuns:

Nu, vei fi timid doar la inceput dupa asta nu o sa mai fii dar totusi incearca sa nu mai fii, ai 23 de ani.

| Sucigan_Razvan_1999 a răspuns:

După cum cred, tu esti genul de om care e timid si după ce vă cunoaşteți,a dispărut stersul ala.
Ti-ai pus intrebare, de ce? in situatile, tale, te intimidezi?
Doar te-ai intimidat si după un timp ai regretat alegerea făcută.
Cand te simnți intimidat, vorbind cu o fata, etc. Incercă sa vezi de ce unele persoane nu au problema asta si de ce o ai tu si de la unde vine. Baftă.