Fată dragă, fă doar ce îți spune inima și asa nu o sa regreți. Puiule, tu nu trăiești cu gura lumii. Dacă va fi sau nu soțul tău, asta nu e relevant acum, dar gândește-te asa, pentru o secunda. Când ajung seara acasă și ma pun în pat, cine ma ia în brate și ma alina? Gura lumii, părinții și iubitul.
Singurul lucru la care trebuie sa fii atenta la vârsta asta e sa te protejezi, daca faceți sex și nu vrei un copil. Nu, nu metoda retragerii, ci prezervativ sau anticonceptionale.
Și eu am trecut prin ce treci tu, în momentul de fata este logodnicul meu.
Dacă el nu renunță la tine, nu renunța nici tu la el.
Îți pun intrebarea: vrei sa te măriți la vârsta actuală? Sau vrei sa ai doar de drag iubit și nu mai mult de atât?
Ce iti poate oferi acel baiat, daca nu are nici bani si nici haine pe el?
Dragostea aia mare trece prin stomac si daca ala nu are nimic sa-ti ofere, cum crezi tu ca va fi relatia aia, ce viitor iti poate oferii?
Parintii tai au mai multa minte decat tine si inteleg foarte bine ca dragostea aia nu-i suficienta pentru viitorul vostru, mai ales ca el nu face nimic sa se schimbe, sau sa-si imbunatateasca situatia financiara.
Sau iubitul?* voiam sa zic.
Mea culpa de greseala
Ps: crede-ma ca mai bine imparti și o coaja de pâine cu un om care te iubește decât sa mănânci caviar la masa cu ai tai sau cu băiatul nepotrivit.
Asculta de una care a stat lângă logodnicul ei când si familia lui, și familia mea ne erau împotriva. Nu am lăsat pe nimeni sa ne despartă.
În viata nu contează banii sau hainele, decât pentru ipocriți. Curat sa fii, asa e important!
Te rog ai grija de tine, suflet de om!
Atunci la te-ai referit cand ai spus:
"tot nu vor sa l accepte din cauza financiara si de vestimentatie"?
Dar ce situatie financiara ai tu?
Si tu si el stati pe banii parintilor, sunteti dependenti de parinti.
Aici putem vorbi de perspective. E la un liceu bun, are note bune, ce vrea sa faca mai departe in viata? Cam acolo ar trebui sa bata "judecata" alor tai.
Daca e asa mare iubire intre voi, nu le mai povesti alor tai despre el.
petroneladiva882882 întreabă: