| Morenaa7272 a întrebat:

Am doua intrebari de pus si stiu ca la a doua nu se potriveste categoria... Intrebarea 1 : Am o relatie de aproape un an. Eu am primit sansa de a deveni model de la o agentie foarte buna. Am toate calitatile necesare...si imi doresc de cand eram mica. Insa iubitul meu nu este de acord cu asta. Spune ca nu vrea sa ma piarda, sa se dea alti barbati la mine, sa apara infidelitatea, sa calatoresc mult etc. Ce ar trebui sa fac pentru a-l convinge? Ce sa ii spun? Tin foarte mult la el si mereu cand aduc subiectul imi zice : "Eu sau modelingul?". E o sansa in viata si nu vreau sa o ratez dar nici sa nu il pierd. Ce as putea sa ii zic? Si a doua intrebare : Ce stiti despre Samsung Galaxy Ch@t? E un telefon bun? Pot pune cod de blocare? Primesc pe messanger mesajele in timp real? Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| ItsMaxi a răspuns:

Draga mea sincer chiar te inteleg si eu am avut... sau ma rog inca mai am sad un prieten gelos dar crede'ma el iti spune asta deoarece nu vrea sa te piarda, si te doreste alaturi. adica happy daca e sa te faci model, ai toate calitatile asa cum ai mentionat. deci esti foarte frumoasa, d'aia spune el sau modelingul. deci spune'i asa : iubirea mea, stiu ca nu vrei sa ma pierzi nici eu nu vreau sa t epierd. te iubesc indeajuns sa nu las tot ce'mi doresc sa stea intre noi doi. doar t erog sa ma lasi sa-mi iau putin zborul. n'as putea alege dintre voi 2. deoarece tu contezi prea mult pentru mine, insa am un vis si... vreau sa il indeplinesc. te rog lasa'ma nu ma lasa sa trec neobservata pe langa aceasta sansa. promit ca te voi tine mereu in inima si gandurile mele. si toate reusitele le voi avea din cauza ta, deoarece ai incredere in mine.'' cat despre telefon stiu doar ca e bun. sper ca te'am ajutat :* mult noroc draguto

| Morenaa7272 explică (pentru ItsMaxi):

Off, iti multumesc mult de tot! Si sa ai o primavara minunata..si succes cu iubitul tau..stiu cum e sa ai unul gelos. Multumesc frumos inca o data, esti o scumpa!

7 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
eu zic sa nu iti ratezi sansa de a ajunge acolo unde tu iti doresti de mica, esti sigura ca tu vei sfarsi langa el? daca renunti la visul tau, si peste 0 luna/doua/patru se distruge relatia ce faci? parerea iti apartine in totalitatehappy
O primavara frumoasa sa aihappy

| Morenaa7272 explică (pentru caramela):

Multumesc mult, la fel si tie!

| Dizzydizz a răspuns:

Daca el te iubeste te-ar inetlege mai ales ca acesta este visul tau.
Incearca sa il faci sa inteleaga ca modelingul conteaza foarte mult pentru tine, ar trebui sa gandeasca putin matur.
Daca as fi in situatia ta as renunta la el, dar nu as puea fi pentru ca prietenul meu nu m-ar pune sa aleg asta, m-ar intelege.
Acum difera de la caz la caz.
Comunicarea e tot ce conteaza.

| ItsMaxi a răspuns:

N'ai pentru ce

| ItsMaxi a răspuns:

O primavara deosebita de perfecta si tie

| Deniii6 a răspuns:

Daca spune ca nu vrea sa te piearda. inseamna ca tine mult la tine! Si nu ar trebui sa renunti la el! Trebuie sa il convingi foarte repede ca: Daca tu o sa devi un model, tu tot pe el o sa il iubesti roice ar fi! kiss
Sper ca ti-am fost cat de cat de ajutor!winking