| puimic a întrebat:

Buna seara am luat pastila de a doua zi martia trecuta si astazi mi-a venit ciclu sunt gravida sau este ceva normal din cauza pastilei?

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Prezența menstrei te anunță că nu ai rămas însărcinată. Citește și în prospect, găsește acolo această informație.
Mare grijă, aceste pastile se pot lua de maxim de două ori într-un an calendaristic.
Prezervativul este mai ușor de folosit.
Pa, pa.

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Probabil nu esti insarcinata. Totusi, ginecologul care ti-a prescris pilula de a doua zi era obligat sa-ti spuna cand sa te astepti la prima menstruatie, mai ales ca in functie de aceasta trebuia sa-ti faca programarea pentru urmatoarea consultatie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De la pastila de a doua zi se deregleaza putin cilcul menstrual, deci probabil nu esti insarcinata. Mai ales daca zici ca ti-a venit. Daca vrei o certitudine, mai asteapta 2 3 saptamani si fa un test de sarcina

| puimic explică:

Va rog ajutati-ma sad

| BisUltras a răspuns:

Stai linistita daca ai luat pastila la timp big grin

| puimic explică:

Acum nu stiu daca mi-a venit ciclu ca am o mica sangerare trebuie sa imi vina normal menstruatia?

| Petronela a răspuns:

Nu cred ca esti insarcinata

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Acea sângerare este menstră, timp de câteva luni protejează-te că poți rămâne, s-a dat peste cap fusul ovulației.
Sănătate.
Pa, pa.