| Irina999 a întrebat:

Bună seara! Am mare nevoie de un sfat. Acum sunt în vacanță la o verişoară care locuieşte în Belgia şi urmează ca peste câteva luni să mă mut la ea. Ea e împreună cu un musulman, nu sunt căsătoriți, dar au 2 copii. Ea vrea să se despartă de mult timp de el, dar nu are curaj. Problema mea e: De câteva zile observ că el se dă la mine, mă pipăie, mă atinge pe sub haine, mă pupă, încearcă să mă sărute şi chiar mai mult. Aşa, nu am curaj să-i spun verişoarei mele şi nici să vorbesc cu altcineva din familie despre asta. Dați-mi un sfat, vă rog! Ce ar trebui sa fac? Ofer fundă.

Răspuns Câştigător
| Făgăraş a răspuns:

Problema pe care tu ai pus-o este una mai dificila deoarece prevede mai multe relatii! Pe de o parte este relatia lui cu verisoara ta, in care sunt implicati copii, iar cred ca existenta lor, o impiedica sa rupa relatia cu el. Ar mai putea fi si faptul ca musulmanii, au un raport cu femeile destul de agresiv. Referitor la copii, ei sunt cei mai afectati in cazul unei despartiri. Ar fi bine sa se tine seama si de acest aspect esential!
Referitor la tine, eu te-as sfatui sa stopezi cu fermitate actiunile lui si sa il faci sa inteleaga ca tu nu esti de acord cu intentile lui! Imi cer iertare ca nu te pot ajuta mai mult! Dar nu trebuie sa il lasi sa isi faca jocul! trebuie sa ii arati opozitie clara!

| Irina999 explică (pentru Făgăraş):

Verişoarei mele îi e frică să facă pasul ăsta din cauză că nu ştie cum va reacționa. Eu mereu încerc să-l resping, să-i dau mâinele de pe mine, mă feresc când vrea să mă sărute, plec de lângă el. Dar mi-e frică să fiu prea severă, el face chestiile astea când nu e nimeni prin preajmă, şi nu ştiu de ce poate fi în stare dacă-l enervez.

2 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

I-o tai cat de scurt si cat de clar. Daca esti ambigua, capata curaj, crede ca te joci cu el dar de fapt vrei.
Parerea mea este sa ii spui verisoarei, dar trebuie sa faceti in asa fel incat sa il prinda ea asupra faptului. Altfel el nu va recunoaste nimic si e cuvantul tau impotriva cuvantului lui.