Nah, ce-i drept, nu avem de unde sa stim ce gandeste fiecare, dar daca ma intrebi pe mine, nu cred ca este ceva violator. Nu strica sa te vezi cu el cel putin odata. Cine stie, poate va placeti reciproc si iese ceva frumos.
Succes!
Hey!
Nu il stim deci nu avem cum sa ne facem o impresie despre el...
Iesi cu el, acorda-i o sansa si vezi cum este... Toata lumea merita o sansa.
Nu stiu de ce nu cauta alta fata...
Sunt 2 variante :
1. Te place, a vazut frumusetea din spatele timiditatii tale si vrea sa fiti impreuna.
2. Vrea sa-si bata joc de tine.
Iesi o data cu el. Vezi cum vorbeste, ce gesturi face s.a.m.d.
Raspunsul se afla la tine. Incearca doar sa-l gasesti.
Succes! Ai grija!
Mai, nici dupa cativa ani nu poti fi sigura. Fi foarte precauta, imi miroase a ceva periculos. Cauta sa va intalniti intr.un loc unde e multa lume.
Cine stie. poate e unu care vrea sa te prosteasca sa faci sex imediat si dupa sa plece, dar la fel de mult poate fi unu care nu vrea doar modele pentru sex. nu ai de unde stii. incercarea moarte nu are, vezi ce-i de capul lui. iti dai seama imediat daca un baiat te vrea doar pentru sex
Testeaza-l si tu putin. Nu trebuie sa-l cumperi cu bani. Iti dai seama in scurt timp ce intentii are.
Nu stiu. acum nu mai da niciun semn ca ar vrea sa ne intalnim. :p
Ai vrea sa insiste?
Nu chiar, dupa mi-as da seama ca ceva nu e in regula si ca are planuri ascunse.
Bun. Da-ti singura funda. Ti-ai rezolvat cazul.
E greu sa fii om. Orice nelamurire naste tot mai multe intrebari. Eu una intorc mereu situatia pe toate partile si vad cum este momentan si "cum ar fi daca". Multumesc pentru ajutor.
Nu e bine sa vb prea mult pe net la un moment o sa va plictisiti, iti spun din experienta de doua luni dupa o dati in cearta si asa se strica tot